Moderator: Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Postanowiłam zgłosić... Micię od SilverblueOna była taka czynna na forum, ale nie doczekała konkursu i nie mogła próbować swoich sił. Poza tym to bedzie okazja, żeby ją przypomnieć...
Tylko trochę się martwię, że mamy tak mało kandydatów na Mistera - tylko 4 chętnych. Moze jeszcze ktoś się zgłosi?
Zaraz wyślę zdjęcia i pieniążki!
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Postanowiłam zgłosić... Micię od SilverblueOna była taka czynna na forum, ale nie doczekała konkursu i nie mogła próbować swoich sił. Poza tym to bedzie okazja, żeby ją przypomnieć...
Tylko trochę się martwię, że mamy tak mało kandydatów na Mistera - tylko 4 chętnych. Moze jeszcze ktoś się zgłosi?
Bardzo się wzruszyłam![]()
Dziękuję Jolu:)
Spooxterium pisze:Ja jeszcze zgłosiłam Spoxa kilka postów wyżej ale jeszcze nie uwzględniony w spisie
madrugada pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Postanowiłam zgłosić... Micię od SilverblueOna była taka czynna na forum, ale nie doczekała konkursu i nie mogła próbować swoich sił. Poza tym to bedzie okazja, żeby ją przypomnieć...
Ja też się wzruszyłam...
mam takie ciche marzenie...
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Postanowiłam zgłosić... Micię od SilverblueOna była taka czynna na forum, ale nie doczekała konkursu i nie mogła próbować swoich sił. Poza tym to bedzie okazja, żeby ją przypomnieć...
Ja też się wzruszyłam...
mam takie ciche marzenie...
Tak, domyslam się...
Ale tak czy inaczej będzie ładnie, prawda? Znowu razem...
Nas troje pisze:W każdym razie oświadczam tutaj publicznie
-jeśli zdjęcia będą nie takie, to trudno. Biorę udział w konkursie dla wspomnień i dlatego być może opis będzie też za długi (skracałam 3 razy) to też można go pominąć.
Ale to są koty po przejściach i razem też trochę przeżyliśmy. A potem jeszcze ich nowe domki...
- ale pieniędzy nie chcę z powrotem, niech zwiększą pulę dla beneficjenta
Chikita pisze:Oficjalna liczbę uczestników poznamy tak naprawdę za tydzień.
Nas troje pisze:Rozumiem, ale ja jestem w tym wieku w którym przeciętni ludzie już nie żyją .
I mam sklerozę
I psujący się Internet, wczoraj miałam scysję z dostawcą
I żeby odczytać zdjęcia dla sprawdzenia z ich adresu Internetowego, komputer żąda zalogowania się na Google, ale gdy potwierdzam mój mail to ocenia że jest nieprawidłowy...
I pieniądze wysłałam.
Więc chyba wyślę tak jak jest, a sama powalczę jeszcze z tym ZAPODAJ, A jeśli wylecimy to i tak warto było się zabawić.
I przepraszam, bo dla Ciebie to jednak kłopot.
ewkkrem pisze:[
Myślę, że wyjątkowych sytuacjach, można by było wysłać zdjęcia do Chikity mms-emJeśli to problem to ... chętnie pomogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości