maczkowa pisze:nie dotyczy PS, ale cashbacku...uważam, że FaniMani to jeden z gorszych serwisów cashbackowych-cel świetny, ale % zwrotu mają malutki, bardzo długie terminy naliczeń, jeszcze dłuższe wypłat, plus bardzo częste te odrzucania darowizn. Zaczęłam korzystać z innego serwisu z założeniem, że wszystko, co dostaje z cashbacku przekazuję potem jako darowizny- o niebo lepiej, szybciej i skuteczniej działa.
Maczkowa, czy korzystasz tylko z tego alerabat, czy też jednocześnie z Fanimani?
Postanowiłam spróbować z cashbackiem, skoro tak zachęcacie, wzięłam Opera Cashback, bo korzystam z tej przeglądarki i proponowało mi w różnych sklepach. Od 20 zł wypłata (czy kiedykolwiek tyle uzbieram??), procenty porównywalne do Fanimani, czasem odrobinę mniejsze, czasem odrobinę większe (przejrzałam te sklepy, z których korzystam, a nie jest ich wiele). Myślałam, że można jednocześnie z tych dwu korzystać, bo kiedy wejdę przez Fanimani np. na zooplus czy allegro, to miga mi zachęcająco przycisk Opera Cashback.
I teraz schody. Allegro odrzuciło darowiznę (całe 8 gr!) na Fanimani: "Ostatni przeklik przed dokonaniem transakcji nie pochodził od FaniMani.pl" - taką odpowiedź dostałam, weszłam normalnie przez Fanimani, jak zwykle, ale kliknęłam też ten przycisk cashbacku i skutecznie, choć te parę groszy wisi ze statusem "Oczekujący" chyba już za długo. Do tego ostatnio dwa razy kupowałam w zooplusie (11 i 27 lipca), na Fanimani dali te grosze, co zwykle, w Opera Cashback - nic.

Wiecie może, jak to ugryźć? Albo jedno, albo drugie?