Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Kochana Jolu zdrowego dnia![]()
Ja już w nowej pracy ale jeszcze boli mnie bardzo odejście ze starej......
mir.ka pisze:Anna2016 pisze:Kochana Jolu zdrowego dnia![]()
powodzenia w nowej pracy![]()
żeby nie była tak stresujaca jak stara
Anna2016 pisze:Dziękuję Silverblue, Magdugada, Jolu![]()
miło było posłuchałam Garreta
![]()
Powolutku jakoś idzie, ważne żeby jak najmniej kontaktów i rozmow o starej pracy, zupełnie kontaktów nie odetnę bo jeszcze ciągną się stare zajęcia, ale staram się ograniczyć to do niezbędnego minimum
Dobrego dnia
mir.ka pisze:Anna2016 pisze:Kochana Jolu zdrowego dnia![]()
powodzenia w nowej pracy![]()
żeby nie była tak stresujaca jak stara
Anna2016 pisze:Na razie jestem nowa, nie znam zwyczajów, uważam żeby nie wyskakiwać "przed orkiestrę", mocno się staram ale czasem czuję się niekompetentna, nie ma innej rady jak tylko czekać cierpliwie i mieć nadzieję że ocenia mnie pozytywnie.
pibon pisze:TAk Aniu, madrze postepujesz. Dobrze duzo obserwowac i uczyc sie i nie wyskakiwac za bardzo, racja!![]()
Poczatki zawsze sa trudne, ale bedzie coraz lepiej.
Wydaje mi sie tez, ze warto na poczatku mocniej przylozyc sie do nauki/zainwestowac wiecej swojego czasu (nawet po pracy jesli jest to konieczne) zeby potem lepiej sobie radzic i czuc sie dzieki temu lepiej i pewniej w pracy.
Anna2016 pisze:pibon pisze:TAk Aniu, madrze postepujesz. Dobrze duzo obserwowac i uczyc sie i nie wyskakiwac za bardzo, racja!![]()
Wydaje mi sie tez, ze warto na poczatku mocniej przylozyc sie do nauki/zainwestowac wiecej swojego czasu (nawet po pracy jesli jest to konieczne) zeby potem lepiej sobie radzic i czuc sie dzieki temu lepiej i pewniej w pracy.
Zgadza się
Czasu trzeba.
I siedzieć cicho, za dużo nie gadać![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:pibon pisze:TAk Aniu, madrze postepujesz. Dobrze duzo obserwowac i uczyc sie i nie wyskakiwac za bardzo, racja!![]()
Zgadza się
Czasu trzeba.
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:pibon pisze:TAk Aniu, madrze postepujesz. Dobrze duzo obserwowac i uczyc sie i nie wyskakiwac za bardzo, racja!![]()
Zgadza się
Czasu trzeba.
![]()
![]()
![]()
![]()
Posłuchałam dziś ranotakie pogodne.....
![]()
Zdrowia Jolu I Kotki
MB&Ofelia pisze:Calineczka koleszanku. Jezdę, coprawda z pysiem osłoniętym ogonkię. Okropeczności mię się działy, no miauczę ci. Wyobraź se, że miałam na łepciu abażura! Okropeczne to jezd, trudmno amciać, trudmno pić, niewygodmnie się pusia, nie da się wleźć do drapaku i do wersalku, ani wskiknąć na bałkonostradu... No co ja się nacierpiałam! A w końcu udało mię się abażura zdejmnąć, bo jezdę mądrą kotku!
Duża mię mazia nosa jakowymś mazidłę. A niech mazia, najważmniejsze że daje zmniamuśności. Ino żeby jeszcze dawała więkcej, a nie ino na pół ząpka![]()
Lizam cię po uszku i uważaj, coby cię nie wetkli w abażura.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 66 gości