KOCIE FUTRO - wybory miss i mistera MIAU 2025

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 04, 2025 10:58 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

madrugada pisze:
mir.ka pisze:
Katia K. pisze:Właśnie o tym na Kotach napisałam, tam od dłuższego już czasu pojawiają się zupełnie inne wątki, bardziej zdrowotne, piszą w dużej mierze nowi użytkownicy. A na Naszych Kotach, tak wynika z moich obserwacji, są wszyscy wystawiający kandydatury swoich kotów w poprzednich wątkach (tak, jak napisałam, nie tych z pierwszych konkursów, ale tych, które prowadziła Ewa L.).
Do tego jeszcze parę lat temu Koci Bazarek był takim działem, na którym chyba najwięcej się działo, łatwo było też zauważyć te wątki konkursowe, teraz na KB rzadko pojawi się nowy wątek i mało kto tu zagląda.
Bo na pewno nie o niewielką kwotę za zdjęcie tu chodzi, nie o brak nagród - zresztą ta decyzja bardzo mi się podoba.
Tak mi się wydaje, to moje obserwacje. Zresztą, może jeszcze jakieś zgłoszenia wpłyną.

Ja też uważam, że decyzja o braku nagród jest słuszna, bo teraz koszty wysyłki są bardzo drogie. Kotom wystarczą korony zrobione przez Jolę, moje już kilka mają :wink:

Popieram. Nie chodzi o nagrody a o dobrą zabawę.

i pomoc kotom w potrzebie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 04, 2025 11:01 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

mir.ka pisze:
madrugada pisze:
mir.ka pisze:
Katia K. pisze:Właśnie o tym na Kotach napisałam, tam od dłuższego już czasu pojawiają się zupełnie inne wątki, bardziej zdrowotne, piszą w dużej mierze nowi użytkownicy. A na Naszych Kotach, tak wynika z moich obserwacji, są wszyscy wystawiający kandydatury swoich kotów w poprzednich wątkach (tak, jak napisałam, nie tych z pierwszych konkursów, ale tych, które prowadziła Ewa L.).
Do tego jeszcze parę lat temu Koci Bazarek był takim działem, na którym chyba najwięcej się działo, łatwo było też zauważyć te wątki konkursowe, teraz na KB rzadko pojawi się nowy wątek i mało kto tu zagląda.
Bo na pewno nie o niewielką kwotę za zdjęcie tu chodzi, nie o brak nagród - zresztą ta decyzja bardzo mi się podoba.
Tak mi się wydaje, to moje obserwacje. Zresztą, może jeszcze jakieś zgłoszenia wpłyną.

Ja też uważam, że decyzja o braku nagród jest słuszna, bo teraz koszty wysyłki są bardzo drogie. Kotom wystarczą korony zrobione przez Jolę, moje już kilka mają :wink:

:ok:
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Wto mar 04, 2025 20:16 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

Ooo wraca miss i mister!
Można się zgłaszać tu?
Potrzeba jeszcze kogoś np. do liczenia głosów?

Zgłaszam dwie miss i jednego mistera.
Oferuję nagrodę dla miss i mistera, krótką rymowankę opiewającą urodę kota i kotki. Pisze Morf, więc jakość gwarantowana.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto mar 04, 2025 20:40 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

czarno-czarni pisze:Można się zgłaszać tu?

Oferuję nagrodę dla miss i mistera, krótką rymowankę opiewającą urodę kota i kotki. Pisze Morf, więc jakość gwarantowana.

Tak, tutaj. Z tego co wiem to na razie jest 1liczarka (ja :) ). Fajnie, im więcej tym lepiej :kotek: O, jednak będą nagrody 8)

Spooxterium

Od: Sob sty 11, 2025 13:58

Post » Wto mar 04, 2025 21:28 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

czarno-czarni pisze:Ooo wraca miss i mister!
Można się zgłaszać tu?

Tak, tu :1luvu:
Już dopisuje ! Nie masz jeszcze jednego mistera w zapasie ? Się wstydzą chłopaki czy co :roll:
Liczarka potrzebna koniecznie. Jest tylko jedna.

Jest już 13 uczestników :1luvu:

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Wto mar 04, 2025 22:04 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

To ja liczę jako druga :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro mar 05, 2025 7:28 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

mir.ka pisze:
madrugada pisze:
mir.ka pisze:

Dokładnie to, co było pierwotnym założeniem naszego forum: pomoc potrzebującym kotom i spotkanie, rozmowy z innymi kociarzami.
Też mam Chrapka w koronie, ładna pamiątka.
A ceny wysyłek bardzo wzrosły, nadawałam ostatnio zwykły list, kilka kartek A4, więc ten większy gabaryt. Jak to się kolokwialnie mówi - opadła mi szczęka, kiedy usłyszałam, ile to kosztuje. A paczki to w ogóle czasem droższe od przesyłanej rzeczy :? Może dlatego na KB taki mały ruch.
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Śro mar 05, 2025 11:05 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

Zaraz zaraz, to już sa zgłoszenia? Jak tak to ja kogoś zgłoszę. Na bank. Może dwie/dwa kogosie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 05, 2025 21:24 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

Czekam z niecierpliwością !
Jest jeszcze czas do kolejnej soboty.

Chikita

Post » Pt mar 07, 2025 14:04 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

To ja zgłaszam do konkursu kot Maciek Ur. 2013. Zdjęcia wyślę zgodnie z instrukcją.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Sob mar 08, 2025 0:20 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

Brałam kiedyś udział w tamtych konkursach, więc zachciało mi się wrócić do wspomnień.
Bo wybrałam 4 koty do pokazania, czyli 3 byłe tymczasy, a czwarty po prostu nie dał się wyadoptować.
Ale dawno tu nic nie umieszczałam, miałam nawet pewien problem z zalogowaniem.
Pamiętam, że zdjęcia dodawałam przez Zapodaj, ale nic poza tym .
Czy mogłabym prosić o podpowiedź co dalej...lub jakieś współczesne metody.
A czy historie o konkursowiczach wysłać razem ze zdjęciami na PW.

I jak to się dawniej pisało na podaniach " z góry dziękuję za pozytywne załatwienie mojej prośby"

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Sob mar 08, 2025 9:13 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

O jak cudownie,że znów wraca to wydarzenie,które angażuje i łączy miau-owców :1luvu:
Sponsorów nie ma ,ale czy szanowna kierownik zamieszania może rozpatrzeć moja propozycje: prezent od Tulinkowa dla Mistera i Miss w postaci wybranej z mojego sklepu wełnianki -nie obejmuje rzeczy na zamowienie( przez Opiekuna,a jeśli futro samo wybierze,tym lepiej :mrgreen: ) koszty wysyłki po mojej stronie

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob mar 08, 2025 10:20 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

alessandra pisze:O jak cudownie,że znów wraca to wydarzenie,które angażuje i łączy miau-owców :1luvu:
Sponsorów nie ma ,ale czy szanowna kierownik zamieszania może rozpatrzeć moja propozycje: prezent od Tulinkowa dla Mistera i Miss w postaci wybranej z mojego sklepu wełnianki -nie obejmuje rzeczy na zamowienie( przez Opiekuna,a jeśli futro samo wybierze,tym lepiej :mrgreen: ) koszty wysyłki po mojej stronie

Świetna propozycja.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Sob mar 08, 2025 12:11 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

Ale fajnie ze tak się to rozkręca, i wełnianki od Tulinkowa będą :1luvu:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob mar 08, 2025 22:16 Re: WYBORY MISS i MISTERA MIAU 2025 - REAKTYWACJA

alessandra pisze:O jak cudownie,że znów wraca to wydarzenie,które angażuje i łączy miau-owców :1luvu:

Szanowna kierownik przemyślała sprawę :wink: oficjalnie nagród i sponsorów nie ma, ale nie mogę zabronić nagradzać przez samych uczestników i „widownię” dlatego jeśli Tulinkowo czy ktoś inny ma chęć sprezentować jakiś drobiazg, zdobywca nagrody będzie miał chęć wziąć to przeszkód nie widzę.

Chikita

[poprzednia][następna]