Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Najtrudniej zgadnąć, co akurat dziś będzie najsmaczniejsze
Silverblue pisze:Ale mam nadzieję że nie będziesz musiała spać w takiej pozycji,w jakiej Piorunek jadł??
jolabuk5 pisze:Spróbuj traktowac go bardziej po partnersku (na zasadzie "posuń się, Mały"), a nie jak Pana i Władcę
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Spróbuj traktowac go bardziej po partnersku (na zasadzie "posuń się, Mały"), a nie jak Pana i Władcę
To tak można??![]()
jolabuk5 pisze:Spróbuj traktowac go bardziej po partnersku (na zasadzie "posuń się, Mały"), a nie jak Pana i Władcę
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Spróbuj traktowac go bardziej po partnersku (na zasadzie "posuń się, Mały"), a nie jak Pana i Władcę
To tak można??![]()
ewkkrem pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Spróbuj traktowac go bardziej po partnersku (na zasadzie "posuń się, Mały"), a nie jak Pana i Władcę
To tak można??![]()
Można i należy!!!
Myślę o założeniu stowarzyszenia pokrzywdzonych przez koty
Pewnie niejeden kociarz będzie z nami![]()
Stop kociej przemocy!
Silverblue pisze:O tak, stop kociej przemocy, stop z wyzyskiem, stop czucia się jak intruz we własnym łóżku
Kurcze, no właśnie, tak po partnersku, ale mi zawsze serce miękkło i myślałam "a niech sobie tak śpi" i starałam się wkomponować w pozostałą przestrzeń też w różnych pozycjach, których by mi jogini pozazdrościli pewnie
jolabuk5 pisze:To ja chyba jestem bardzo twarda, bo jednak "robę porządek" na łóżku, kiedy muszę iść spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 116 gości