Znaleziona kotka - Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2005 20:45 Znaleziona kotka - Szczecin

Ponad miesiąc temu w Szczecinie na terenie parku Chopina przybłąkała się dorosła kotka.Zamieszkała w piwnicy w jednym z budynków Akademii Rolniczej. Gdy tylko dowiedzialam się, że tam jest zaczełam ją dokarmiać, niestety, nie chciala jesc (nie wspomnę, iż były to same kości!)Postanowilam ja zabrać do domu. Kicia jednak strasznie teskni, nadal słabo je. Może ktoś słyszał o zaginięciu rasowej kotki w rejonach Chopina w Szczecinie...?Oczywiście kochamy ja całmi serduchami ale jesli nie zostala wyrzucona i ktos za nią teskni i miala dobre wrunki,rozważę możliwość oddania (pęknie mi sreducho :cry: )Ale moze dla Kici bedzie lepiej.
Ostatnio edytowano Sob sie 13, 2005 20:48 przez Mońka, łącznie edytowano 1 raz

Mońka

Od: Sob sie 13, 2005 20:30

Post » Sob sie 13, 2005 20:47

Ja nie słyszałem, ale może w gabinece weterynaryjnym na Chopina słyszeli lub znają kota - pytałaś?
ObrazekObrazek

dyzio_miszcz

Od: Wto maja 03, 2005 23:06

Post » Sob sie 13, 2005 20:52 Kotka Szczecin

Gdy tylko zorientowaliśmy się, że tam jest, rozkleiłam kilka ogłoszeń z fotką, nikt niestety się nimi nie zainteresował. A z kliniką na Chopina nigdy więcej nie chcialabym mieć nic wspólnego!!!!

Mońka

Od: Sob sie 13, 2005 20:30