No wiadomo, że moje

Moderator: Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Cóż za niedomyślność, foch![]()
No wiadomo, że moje
Katarzynka01 pisze:Fajnie, że reaktywował się wątek. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie, kibicuję![]()
Kandydatów nie zgłaszam bo wiadomo z góry które koty najpiękniejsze i myślę, że trzeba dać szansę tym odrobinę mniej![]()
O włos, ale jednak
Meteorolog1 pisze:A zdjęcia kotków gdzie wysyłamy? Przepraszam, ale nie brałem udziału w poprzednich konkursach.
Meteorolog1 pisze:A zdjęcia kotków gdzie wysyłamy? Przepraszam, ale nie brałem udziału w poprzednich konkursach.
aania pisze:to ja poproszę o wpisanie dwóch koteki zaczynam ganiać je aparatem
Chikita pisze:aania pisze:to ja poproszę o wpisanie dwóch koteki zaczynam ganiać je aparatem
Extra. Mamy 10 deklaracji to wybory chyba się jednak odbędąo ile nikt nie zrezygnuje, bo do 16 marca jeszcze trochę jest. Mogłoby więcej misterów przyjść, bo mamy dość nędzny wybór
![]()
Nie wiem czemu tak mało chętnych. Wątek ma multum wyświetleń jak na 3 dniza drogo ? Niejasne zasady albo niewiadomo na kogo się zbiera albo może chętni byli, ale przez brak nagród zrezygnowali ?
Katia K. pisze:Właśnie o tym na Kotach napisałam, tam od dłuższego już czasu pojawiają się zupełnie inne wątki, bardziej zdrowotne, piszą w dużej mierze nowi użytkownicy. A na Naszych Kotach, tak wynika z moich obserwacji, są wszyscy wystawiający kandydatury swoich kotów w poprzednich wątkach (tak, jak napisałam, nie tych z pierwszych konkursów, ale tych, które prowadziła Ewa L.).
Do tego jeszcze parę lat temu Koci Bazarek był takim działem, na którym chyba najwięcej się działo, łatwo było też zauważyć te wątki konkursowe, teraz na KB rzadko pojawi się nowy wątek i mało kto tu zagląda.
Bo na pewno nie o niewielką kwotę za zdjęcie tu chodzi, nie o brak nagród - zresztą ta decyzja bardzo mi się podoba.
Tak mi się wydaje, to moje obserwacje. Zresztą, może jeszcze jakieś zgłoszenia wpłyną.
mir.ka pisze:Katia K. pisze:Właśnie o tym na Kotach napisałam, tam od dłuższego już czasu pojawiają się zupełnie inne wątki, bardziej zdrowotne, piszą w dużej mierze nowi użytkownicy. A na Naszych Kotach, tak wynika z moich obserwacji, są wszyscy wystawiający kandydatury swoich kotów w poprzednich wątkach (tak, jak napisałam, nie tych z pierwszych konkursów, ale tych, które prowadziła Ewa L.).
Do tego jeszcze parę lat temu Koci Bazarek był takim działem, na którym chyba najwięcej się działo, łatwo było też zauważyć te wątki konkursowe, teraz na KB rzadko pojawi się nowy wątek i mało kto tu zagląda.
Bo na pewno nie o niewielką kwotę za zdjęcie tu chodzi, nie o brak nagród - zresztą ta decyzja bardzo mi się podoba.
Tak mi się wydaje, to moje obserwacje. Zresztą, może jeszcze jakieś zgłoszenia wpłyną.
Ja też uważam, że decyzja o braku nagród jest słuszna, bo teraz koszty wysyłki są bardzo drogie. Kotom wystarczą korony zrobione przez Jolę, moje już kilka mają
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna i 30 gości