Ale zdroworozsądkowo podchodząc do sprawy, to przynajmniej do czerwca nie mogę, bo się szykuje wyjazd do czitki w maju. Może się wybiorę do tej kociej kawiarni jednak w końcu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Super ta kocia kawiarnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i bardzo podoba mi się czystość: klient zostawia buty i myje ręce
![]()
![]()
![]()
Ehhhm strasznie dawno nie przytulałam kotka![]()
![]()
![]()
![]()
Zdrowego dnia
Silverblue pisze:Też mi brakuje kontaktu z kotem. Pogłaskania, pogadania popatrzenia.
Ale zdroworozsądkowo podchodząc do sprawy, to przynajmniej do czerwca nie mogę, bo się szykuje wyjazd do czitki w maju. Może się wybiorę do tej kociej kawiarni jednak w końcuTzn oczywiście nie do tej w Londynie
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Ooo, a ja zjadłam czteryChciałam spróbować tego Dubajskiego, ale jak poszłam to już niestety nie było.
Dobrze że Mini jeHmm Ty tak sobie, czyli najlepiej nie jest, ale najgorzej chyba też. Zawsze coś musi być, żeby nie było za wesoło.
A słoń tańczący mnie zachwycił![]()
a ja zjadłam przez dwa dni 6 pączków
ewkkrem pisze:Anna2016 pisze:Super ta kocia kawiarnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i bardzo podoba mi się czystość: klient zostawia buty i myje ręce
![]()
![]()
![]()
Ehhhm strasznie dawno nie przytulałam kotka![]()
![]()
![]()
![]()
Zdrowego dnia
Do przytulania to, niestety, Niteczka się nie nadaje. Ona na takie karesy nie ma czasumir.ka pisze:... a ja zjadłam przez dwa dni 6 pączków
A ja przez 3 dni pożarłam, no muszę policzyć, ... 10 pączków
Edycja: mam jeszcze dwa do pożarcia
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Też mi brakuje kontaktu z kotem. Pogłaskania, pogadania popatrzenia.
Ale zdroworozsądkowo podchodząc do sprawy, to przynajmniej do czerwca nie mogę, bo się szykuje wyjazd do czitki w maju. Może się wybiorę do tej kociej kawiarni jednak w końcuTzn oczywiście nie do tej w Londynie
Zawsze to szansa na pogłaskanie footerka
czitka pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Też mi brakuje kontaktu z kotem. Pogłaskania, pogadania popatrzenia.
Nie, nie, po co do kawiarni, Nulkę sobie pogłaszczesz!
madrugada pisze:czitka pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Też mi brakuje kontaktu z kotem. Pogłaskania, pogadania popatrzenia.
Nie, nie, po co do kawiarni, Nulkę sobie pogłaszczesz!
O ile Nulka da się pogłaskać.
Silverblue pisze:Tak, ja wiem że uwielbiaOstatnio miałam też pomiziać Felka, ale jak tylko weszłam to zwiał pod zlewozmywak
Co tam jeszcze będzie: Silver - uciekał, Diabeł Wcielony - uciekał jakbym to ja była diabłem
O, jeszcze Wituś będzie
Anna2016 pisze::1luvu:![]()
Silverblue pisze:Wszystko dobre żeby popracować nad kondycją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości