KSIĄŻKI + Sultane Jeanne Arthes

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro lut 12, 2025 20:50 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Dzień dobry :mrgreen: Proszę odłożyć na tajną półeczkę - 22.Małe miasto,wielkie kłamstwa

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw lut 13, 2025 14:34 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Nelly pisze:Dzień dobry :mrgreen: Proszę odłożyć na tajną półeczkę - 22.Małe miasto,wielkie kłamstwa

:ok: Tajna półka powraca! :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt lut 14, 2025 1:04 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

To dołożymy na nią z obyczajowych nr. 4.Grzechy. :kotek:

Nelly

Post » Pt lut 14, 2025 14:44 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Nelly pisze:To dołożymy na nią z obyczajowych nr. 4.Grzechy. :kotek:

Jeśli Ci się spodoba to będziesz szukać kolejnych tomów (u mnie się sprzedały) :wink:

Atta

Post » Sob lut 15, 2025 14:58 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Zachęcono mnie do dodawania książek :wink:

Ostatnio dodane:

Dziwna pogoda - 4 opowieści różniące się znacząco charakterem; nieco grozy, deko fantazji, sporo sensacji, czytamy w zalezności od nastroju.
Bezpieczna przystań - zapewne dobrze wszystkim znane czytadło Sparksa
Czcij ojca swego - historia dysfunkcyjnej rodziny dziejąca się na przestrzeni kilkudziesięciu lat (70-te, 80-te) przedstawiona oczami córki.
Shadowman.True crime - jeśli ktoś lubi czytać o prawdziwych wydarzeniach zdecydowanie polecam. Świetnie skonstruowana fabuła. Pierwszy w historii FBI portret psychologiczny seryjnego mordercy

Atta

Post » Wto lut 18, 2025 2:55 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Atta pisze:

Jeśli Ci się spodoba to będziesz szukać kolejnych tomów (u mnie się sprzedały) :wink:

A pod jakim tytułem? Grzechy 2 czy coś takiego? (na wszelki wypadek spytam) :)

A na półeczkę proszę jeszcze dołożyć 18.Zostały po niej sekrety
Opis treści książki dla mnie taki jakiś no nie wiem nie porywa :wink: ...ale nie możliwe przecież, żebym się zawiodła na autorce i książka nie była mega wciągająca mnie i faaaajna! Tak, że proszę dołożyć na półeczkę :)

Nelly

Post » Wto lut 18, 2025 21:22 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Nelly pisze:
Atta pisze:

A pod jakim tytułem? Grzechy 2 czy coś takiego? (na wszelki wypadek spytam) :)

A na półeczkę proszę jeszcze dołożyć 18.Zostały po niej sekrety
Opis treści książki dla mnie taki jakiś no nie wiem nie porywa :wink: ...ale nie możliwe przecież, żebym się zawiodła na autorce i książka nie była mega wciągająca mnie i faaaajna! Tak, że proszę dołożyć na półeczkę :)

Sprawdziłam! Grzechy to tylko 2 tomy - o tym samym tytule, na okładce ten sam kwiat (w 2 koloru fioletowego). Z 3 tomów składa się inny tytuł - "Trzy gwiazdy", ale tamten cały się sprzedał dawno temu. Takie spoko lekturki :wink:

OK, zagrzebuję w tajemnym miejscu jeszcze jedną Chamberlain. Też czytam wszystkie jej ksiązki,jakie wpadną mi w ręce, a z odczuciem satysfakcji po przeczytaniu jest różnie, ale się nei zniechęcam :wink:

Atta

Post » Pt lut 28, 2025 15:46 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Dla urozmaicenia oferty dodałam jeszcze:

Islandia albo najzimniejsze lato od pięćdziesięciu lat [lit.podróżnicza]
Migracje [obyczajowa]
Jedna jedyna [krym.skandynawski]
Ślepy trop [krym.skandynawski]

Atta

Post » Pt lut 28, 2025 15:55 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Czy możesz zarezerwować dla mnie "Ślepy trop"? Sprawdzę dziś, czy aby już tego nie mam...
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt lut 28, 2025 16:44 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Hańka pisze:Czy możesz zarezerwować dla mnie "Ślepy trop"? Sprawdzę dziś, czy aby już tego nie mam...

Dobrze, będzie czekał na potwierdzenie :ok:

Atta

Post » Pt lut 28, 2025 20:48 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Atta pisze:
Hańka pisze:Czy możesz zarezerwować dla mnie "Ślepy trop"? Sprawdzę dziś, czy aby już tego nie mam...

Potwierdzam :) Sfinalizujemy w poniedziałek, ok?
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Pt lut 28, 2025 21:10 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Hańka pisze:
Atta pisze:

Potwierdzam :) Sfinalizujemy w poniedziałek, ok?

:ok: odłożę na tajemną półkę :mrgreen:

Atta

Post » Nie mar 02, 2025 22:05 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Zapraszam :)

Komu jeszcze coś odłożyć na tajemną półkę? :mrgreen: Od ręki też mogę spakować i posyłać 8)

Atta

Post » Pon mar 03, 2025 16:07 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Ludzie, biegnijcie po książki, załapałam się na wysyłkę za 1 zł :mrgreen: Dziękuję!
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Czw mar 06, 2025 10:09 Re: KSIĄŻKI na moich półkach + Sultane Jeanne Arthes

Uwierzycie? Już wczoraj książką była u mnie! 8O W dodatku z gratisami :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuję! :kotek:
LUBMY SIĘ

Hańka

[poprzednia][następna]