Liwia pisze:szkoda ze buraski nie znajduja tak szybko domkow
szkoda szkoda... ale ja tam wierzę, ze każdy kot ma gdzieś swój dom, nasza robota to dotrzeć do niego z informacją, że kot czeka...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Liwia pisze:szkoda ze buraski nie znajduja tak szybko domkow
Jose Arcadio Buendia pisze:Liwia pisze:szkoda ze buraski nie znajduja tak szybko domkow
szkoda szkoda... ale ja tam wierzę, ze każdy kot ma gdzieś swój dom, nasza robota to dotrzeć do niego z informacją, że kot czeka...![]()
![]()
Anonymous pisze:bo kiedy słucha się hodowców to ma się wrażenie jakby nie liczyło się nic poza papierkiem...
Liwia pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:Liwia pisze:szkoda ze buraski nie znajduja tak szybko domkow
szkoda szkoda... ale ja tam wierzę, ze każdy kot ma gdzieś swój dom, nasza robota to dotrzeć do niego z informacją, że kot czeka...![]()
![]()
strasznie to czasem frustrujace ze nas jest garstka a kotow setki
Jose Arcadio Buendia pisze:Liwia pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:Liwia pisze:szkoda ze buraski nie znajduja tak szybko domkow
![]()
strasznie to czasem frustrujace ze nas jest garstka a kotow setki
Mnie to mobilizuje. Żeby robić coraz więcej, żeby pokonywac trudności i przeć ostro przed siebie mimo, że los i ludzie (niestety) rzucają kłody pod nogi i robią bezintersowne świństwa...
Liwia pisze:a mnie czesto frustruje. Proporcja mozliwosci do potrzeb jest tak bardzo niekorzystna... Od trzech tygodni na moj dom czekalo 8 kociat - juz jest tylko 5, dzieciaki uzyly trzy kociaki jako pilki...
Przepraszam za chwile slabosci, nie powtorzy sie
eve69 pisze:Mnie bardziej frustruje Liwio, ze mimo ze jest "nas" garstka czest sami dla siebie nei jestesmy oparciem, a wg mnie to powinno byc oczywiste.
Jose Arcadio Buendia pisze:eve69 pisze:Mnie bardziej frustruje Liwio, ze mimo ze jest "nas" garstka czest sami dla siebie nei jestesmy oparciem, a wg mnie to powinno byc oczywiste.
dokladnie Ewelino, dokladnie.
Liwia pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:eve69 pisze:Mnie bardziej frustruje Liwio, ze mimo ze jest "nas" garstka czest sami dla siebie nei jestesmy oparciem, a wg mnie to powinno byc oczywiste.
dokladnie Ewelino, dokladnie.
no i znow sie zgadzam.
Pozdrawiam Was, dobre dusze!
Ska pisze:Anonymous pisze:bo kiedy słucha się hodowców to ma się wrażenie jakby nie liczyło się nic poza papierkiem...
pff
nie ma to jak durne anonimy
Anonymous pisze:Ska pisze:Anonymous pisze:bo kiedy słucha się hodowców to ma się wrażenie jakby nie liczyło się nic poza papierkiem...
pff
nie ma to jak durne anonimy
Droga Ska, może i anonim, ale wcale nie durny a o tym co napisałam przekonałam się na własnej skórze...cieszę się, że nie masz przykrych doświadczeń z hodowcami (i pseudohodowcami) chyba, że Ty jesteś hodowcą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości