Tak, masz rację Soniu - drzewo, to życie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Meteorolog1 pisze:Senanta pisze:Meteorolog1 pisze:Senanta pisze:Dziękuję bardzo dziewczyny za piękną oprawę.
Do mnie dzisiaj dotarły oba tomy Psotusiowego pamietnika Marysi i już zawsze jej słowa będą ze mną.
A można jeszcze gdzieś nabyć?
Ja kupiłam na Allegro nowiuteńkie, jak się domyślasz były to jedyne egzemplarze. Autografu Marysi już nie będę miała ale książki tak.
Będę śledził może znowu gdzieś się pojawią.
Meteorolog1, tomiki wierszy Inki mam podwójne, kupiłam na prezent, a potem jednak nie dałam nikomu. Więc jeśli chcesz…
A w ogóle…
Wierszy Mary mi będzie brakować. One były… błysKOTliwe takie…
czitka pisze:Wysyłam powolutku rozliczenia na pw do wszystkich osób, które składały się na wieniec dla Marysi.
Przepraszam, jeżeli ktoś dostał podwójnie i jeżeli jeszcze nie dostał, resztę uporządkuję jutro.
To nie jest tak całkiem proste, kilka osób nie dopisało nicków do przekazu, muszę prowadzić śledztwa bankowe. Efekt jest taki, że po kilkunastokrotnym logowania się do w własnego banku zapomniałam numeru własnego konta, do rana sobie przypomnę
. Będzie dobrze!
jolabuk5 pisze:Ja to niewiele zrobiłam Ale Ola I MałgWrocław zadziałały wspaniale!![]()
![]()
Tak, masz rację Soniu - drzewo, to życie...
czitka pisze:Wysyłam powolutku rozliczenia na pw do wszystkich osób, które składały się na wieniec dla Marysi.
Przepraszam, jeżeli ktoś dostał podwójnie i jeżeli jeszcze nie dostał, resztę uporządkuję jutro.
To nie jest tak całkiem proste, kilka osób nie dopisało nicków do przekazu, muszę prowadzić śledztwa bankowe. Efekt jest taki, że po kilkunastokrotnym logowania się do w własnego banku zapomniałam loginu własnego konta, do rana sobie przypomnę
. Będzie dobrze!
Efekt końcowy jest taki:
Zebraliśmy razem 1440 pln. Wieniec-450, trębacz 250.
Nadpłatę, czyli 740 pln. zgodnie z naszym ustaleniem, przekazuję do Fundacji Koci Zakątek, z którą przez wiele lat współpracowała Marysia.
czitka pisze:Już wysłałam przelew do Kociego Zakątka, niestety nie potrafię zapisać PDF-u, żeby tu pokazać potwierdzenie. Zapisuje mi się w "pobranych" a "pobrane" niewiadomogdzie![]()
Jutro to opanuję, dzisiaj to mam już tak:
2x2=![]()
![]()
![]()
Spokojnej nocy Wszystkim!
czitka pisze:Może ktoś zgadnie jak to wstawiłam, trochę dziwnie
Jarka pisze:Czitka, dziękuję za rozliczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 116 gości