Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dziękuję, Kasiu![]()
Napisałam w wątku Mary, że możemy jeszcze podmienić, Gabriel's oboe zaproponował trębacz, kiedy "padł" pomysł Concierto. To ma być grane przy wychodzeniu z kaplicy, a pozostałe utwory nad grobem.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Dziękuję, Kasiu![]()
Napisałam w wątku Mary, że możemy jeszcze podmienić, Gabriel's oboe zaproponował trębacz, kiedy "padł" pomysł Concierto. To ma być grane przy wychodzeniu z kaplicy, a pozostałe utwory nad grobem.
Wysłuchałam wczoraj wszystkich, niektóre nawet kilka razy, bo były dostępne grane przez różnych wykonawców. A May way to strzał w 10 a nawet w 100
jolabuk5 pisze:Dziękuję, Aneczko, starałam się![]()
My way bardzo mi pasowało do pełnej życia, samodzielnej, chodzącej własnymi drogami Marysi...
Ciekawie AL poradziła sobie z naszym "Pocztem królów ". Popatrzcie, jak nagle ożywają...
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Dziękuję, Aneczko, starałam się![]()
My way bardzo mi pasowało do pełnej życia, samodzielnej, chodzącej własnymi drogami Marysi...
Ciekawie AL poradziła sobie z naszym "Pocztem królów ". Popatrzcie, jak nagle ożywają...
Fajnie zrobione
jolabuk5 pisze:Wypatrzyłam taką nową formę Kociego łowcy.
https://www.empik.com/mata-dla-kota-int ... zYQAvD_BwE
Wudziałam też na temu.
Może to fajne dla młodych kotów?
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Wypatrzyłam taką nową formę Kociego łowcy.
https://www.empik.com/mata-dla-kota-int ... zYQAvD_BwE
Wudziałam też na temu.
Może to fajne dla młodych kotów?
Ciekawe, szkoda, że nie widać na filmiku jak to działa, czy ta piłeczka nie jest za duża?
Silverblue pisze:Jolu, wysłuchałam wykładu o czarnych dziurach, a nawet dwa razy. Za pierwszym razem mówiłam co chwilę "chwileczkę panie profesorze, muszę to przetworzyć sobie w głowie" i dawałam pauzę. Profesor był bardzo cierpliwy i czekałTo jest bardzo ciekawe i jednocześnie trudne do ogarnięcia. Kiedyś interesowała mnie tematyka wieloświatów,a potem jakoś tak... brakowało czasu żeby się bardziej wgłebić. Dlatego ucieszyłam się z tego że to wstawiłaś
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Dziękuję, Aneczko, starałam się![]()
Fajnie zrobione
Tak, szczególnie Jadwiga bardzo zyskuje, pieknie wygląda.
Anna2016 pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości