MB&Ofelia pisze:Nul pisze: Idę prać dywanik, na który Felcio zwrócił smaczki… zielone!!! WrrrOn chyba tych smaczków akurat nie trawi
To takie z kocimiętką.

Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Nul pisze: Idę prać dywanik, na który Felcio zwrócił smaczki… zielone!!! WrrrOn chyba tych smaczków akurat nie trawi
To takie z kocimiętką.

Silverblue pisze:Aaa, czyli coś takiego jak kiedyś tzw taryfa nocna. Że taniej było w nocy i jakieś dwie godziny w ciągu dnia. To faktycznie opłacalne przy ogrzewaniu elektrycznym.

mir.ka pisze:Silverblue pisze:Aaa, czyli coś takiego jak kiedyś tzw taryfa nocna. Że taniej było w nocy i jakieś dwie godziny w ciągu dnia. To faktycznie opłacalne przy ogrzewaniu elektrycznym.
zależy
jam mam ogrzewanie elektryczne, ale też fotowoltaikę, to u mnie sprawdza się taryfa całodobowa, ogrzewanie mam załączone po południu/wieczorem na kilka godzin, na noc wyłączam
Spooxterium pisze:Mem super. Fotki nie wyświetla, nawet po kliknięciu
Nul pisze:Spooxterium pisze:Mem super. Fotki nie wyświetla, nawet po kliknięciu
Oo, to nie wiem, dlaczego! U mnie je widać… Hmmm, będę wypróbowywać różne opcje wklejania!
Spooxterium pisze:O, już jest, wszędzie:)

Nul pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Aaa, czyli coś takiego jak kiedyś tzw taryfa nocna. Że taniej było w nocy i jakieś dwie godziny w ciągu dnia. To faktycznie opłacalne przy ogrzewaniu elektrycznym.
zależy
jam mam ogrzewanie elektryczne, ale też fotowoltaikę, to u mnie sprawdza się taryfa całodobowa, ogrzewanie mam załączone po południu/wieczorem na kilka godzin, na noc wyłączam
Tak, też się zastanawiałam, czy nie lepsze by było jednotaryfowe i grzanie czymś innym w dzieñ, a nie tak osiem godzin s nocy, bo to trochę marnotrawstwo. Ale koty chcą mieć ciepłe oiece w nocy do leżenia…

Nul pisze:madrugada pisze:Cudne burasiątka, prześwietlone słońcem. Nolina też chce na balkon, zwłaszcza jak widzi, że świeci słońce. Ale u nas jeszcze mroźno.
Nolisiu, u nas tylko się w słońcu wydaje, że ciepło! Ale tak naprawdę wciąż czuć zimę… Ja osobiście lekko marzłam…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 21 gości