Silverblue pisze:Niteczka rzeczywiście jest wszędzie gdzie tylko się da wejść/wskoczyć/wdrapaćMaĆkowa pupa widać świetnie nadaje się na poduszkę. Ile energii musi być w takim kociaku że jeszcze mu się nudzi i chciałby więcej atrakcji
Ona się chyba we mnie wrodziła

mir.ka pisze:biedny zmęczony koteczek
Czegóż bym się mogła TU spodziewać. Biedny, biedny, skrzywdzony przez los koteczek a duża co??? Któż się nad nią ulituje

jolabuk5 pisze:To może laserek by się przydał?
Dziękuję, Jolu

Lecę szukać laserka. to może być dobry pomysł. Mam gdzieś, oby baterie jaszcze działały

Zamęczę Nitkę

Nul pisze:Nitusia, miejże litość!
Hm, Bezisława nadobna dłuuugo była perszingiem, dopiero teraz jest spokojniej, w poważnym wieku niecałych 7 lat… Jej największe osiągnięcie? Unicestwienie oczyszczacza powietrza… Wrrr, kosztowne, nie odkupiłam, na szczęście jest mniej smogu niż kilka lat temu. Z drżeniem spoglądam, kiedy załatwi nawilżacz…Ale i tak ją kochamy, ja i Felinor…
Nitunia, szukaj tego domku, ale wiesz… noo… może spasuj ciutkę, to Cię zostawią?… Tylko niech ewkkrem tego na razie nie czyta…
Toś mi scenariusz napisała

Niteczka (jak na razie) nic nie niszczy. Za to wszystko kradnie. Nawet herbatę (ekspresową) z kubka. I serek!
madrugada pisze:Ale Nitusia już szuka domku. I posag ma pokaźny - trzy dorosłe koty i jedna Duża. Nul, reflektujesz?
Madrugada, już siebie odpuszczę

Tak naprawdę to tylko MaCiuś mógłby być jedynakiem. Chyba nawet by był szczęśliwszy.
Posag się zmniejsza do dwójki wspaniałych, grzecznych kotków.

Istnieje, oczywiście pełen pakiet

Z okazji dnia kota dostały dzisiaj w prezencie WOLNĄ CHATĘ

Dostały to co lubią czyli, każdy coś innego. Tylko Niteczka dostała WSZYSTKO bo ona wszystko lubi. Nawet z tabsami nie ma problemu

Dzię-ku-je-my

Dużej musiała inna, kocia Ciocia przypomnieć o naszym święcie

Silverblue pisze:Serdeczne życzenia zdrowia i kociego szczęścia dla MaCieja, MuMisia i (Z) Morka oraz Niteczki![]()
![]()
To chyba będzie wzór M3+N?
Ciociu, dziękujemy za życzenia i ... jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba Niteczce zmienić imię

Nul pisze:madrugada pisze:Ale Nitusia już szuka domku. I posag ma pokaźny - trzy dorosłe koty i jedna Duża. Nul, reflektujesz?
Ależ Feliksir by mnie z domu wyrzucił! I tylko dlatego odmówić zmuszonam…
Nooo, nie powiem, "I tylko dlatego ..." wzruszyło nas

Nul pisze:Nitusia, to Twój pierwszy Dzień Kota? No to mniamuśnego dnia! Reszcie: spokoju…Miau!
Oj była balanga. Niteczka i M3 nawpie ... przały się tyle smakołyków, że kolacja jakoś nie bardzo wchodziła w kociobrzuszki

madrugada pisze:Najlepsze życzenia dla kotów i dużej
Dziękujemy Ciociu i najlepsze życzenia dla pięknej, niezwykłej Nolinki

Anna2016 pisze:Zdrowia Kotulki
Ciociu Aniu, dziękujemy i wzajemnie ogrom zdrowia życzymy

Na razie my wszyscy zdrowi choć niedługo "zachoruje" nam Niteczka. Będą jej doktory grzebać w brzuszku

(kastracja 04 03 2025!)
MB&Ofelia pisze:Wszystkiego najmruczniejszego, Maciusiu, Mumisiu, (Z)morko i Niteczko
Dziękujemy Księżniczko Ofelio i Mała Czarna Carmen

My Też życzymy Wam duuuużo zdrowia i duuuuuużo mniamuśności nie tylko z okazji naszego święta ale tak ... na codzień

M3+N