Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Jeśli by była nadwyżka, to pewnie można dać na tę fundację, która była Mary bliska, nie pamiętam nazwy niestety, kiedyś Mary mi to pisała…
czitka pisze:Dziękuję Wszystkim, mamy już ponad 30 deklaracji wpłat, prosiłam o kwoty nie większe niż 30 zł, jakby nie liczyć mamy już piękny wieniec i trębacza!
Proszę już nie wysyłać pw z prośbą o numer konta, ani nie deklarować się na wątku.
Przepraszam za błyskawiczną akcję, mnie też zaskoczyły terminy.
Było tak, jak mówiła Mary o Ince:sypko, sypko, jus!
Wieniec będzie przecież utkany nie tylko kwiatami, ale też pamięcią i dobrymi , ciepłymi myślami!
Kooooniec zbiórki, bardzo dziękuję!![]()
madrugada pisze:Nul pisze:Jeśli by była nadwyżka, to pewnie można dać na tę fundację, która była Mary bliska, nie pamiętam nazwy niestety, kiedyś Mary mi to pisała…
Czy myślisz o fundacji Koniki Moniki? Czy jakiejś kociej?
egwusia pisze:czitka pisze:Dziękuję Wszystkim, mamy już ponad 30 deklaracji wpłat, prosiłam o kwoty nie większe niż 30 zł, jakby nie liczyć mamy już piękny wieniec i trębacza!
Proszę już nie wysyłać pw z prośbą o numer konta, ani nie deklarować się na wątku.
Przepraszam za błyskawiczną akcję, mnie też zaskoczyły terminy.
Było tak, jak mówiła Mary o Ince:sypko, sypko, jus!
Wieniec będzie przecież utkany nie tylko kwiatami, ale też pamięcią i dobrymi , ciepłymi myślami!
Kooooniec zbiórki, bardzo dziękuję!![]()
Czitko, nadwyżkę mozna przeznaczyć na jakiś Marysiowo koci cel.
Ci co mają potrzebę wpłacić grosz, by uhonorować MaryLux niech to zrobią.
Jak myślicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, luty-1 i 99 gości