madrugada pisze:Najlepsze życzenia dla wszystkich kotów i kociarzy
I wzajemnie wszystkiego najkocieńszego dla Nolisi!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Najlepsze życzenia dla wszystkich kotów i kociarzy
pibon pisze:I ja zycze wszystkim kotelkom i kociarzom duzo zdrowka, dobrego zdrowego jedzonka, spokoju i w ogole wszystkiego najlepszego!
To milo Silverblue, ze o mnie pomyslalas w kontekscie urlopu. Rzeczywiscie mam go niestety malo, bo maks 12 dni/rok i w dodatku musze je tez brac na soboty i niedziele.
Jestem wykonczona. Niestety zaczal mi sie psuc samochod a ja mam dlugi dojazd do pracy. Trzeba na gwalt wymienic lub naprawiac. Napraw wymaganych jest kilka i drogie. Do tego nie wiadomo, czy zaraz nie pojawia sie kolejne, bo auto ma troche na liczniku. Zaraz musze jechac wymienic opony. Na autach sie nie znam dlatego ciezko mi strasznie ogarnac ten temat. Musze wszystkiego sie uczyc, doczytywac, a na koncu co sobie wybiore, to i tak tego nie maja na stanie. PO prostu przerasta mnie ten temat.
Anna2016 pisze:No tak, dziś dzień Kotów....wszystkiego najlepszego koteńki![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Calineczka, Mini i Kitka. Z okazyji dnia kota życzę wam wszystkiego mniamuśnego i dużo lataczów za oknę i apetyta. I zdrófka, Mini nie chorutkuj i amciaj, bo jeszcze kuja dostanieszA jak masz kłaczka w brzusiu to go wykłakaj jaknajszypciej.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:No tak, dziś dzień Kotów....wszystkiego najlepszego koteńki![]()
![]()
![]()
Aneczko, Tobie też życzę wsystkiego najlepszego, chociaż teraz nie masz kota - ale przekaż życzenia Twoim schroniskowym podopiecznym!![]()
jolabuk5 pisze:Odkryłam takie coś
https://docer.pl/
Za 4 zł przez 24 godziny można sobie sciągnąć dowolną ilość książek (w pdf lub e-book). Wybrałam miedzy innymi Wyspę mojej siostry i Łopianowe pole Katarzyny Ryrych - Wyspę sobie dziś przeczytałam. Łopianowe pole mam wśród pozycji sciągniętych z forum (kiedy caty pisała je w odcinkach), ale oczywiscie wersja książkowa jest fajniejsza do czytania, ma lepszą formę.
Pewnie jest dużo takich miejsc z mozliwoscią sciągnięcia książek, ale ja trafiłam akurat na to.
pibon pisze:O jak to dobrze, ze Mini ladnie zjadla!! Zdrowie duzych i futrzastych jest najwazniejsze. A reszta to jest juz do ogarniecia!
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Odkryłam takie coś
https://docer.pl/
Za 4 zł przez 24 godziny można sobie sciągnąć dowolną ilość książek (w pdf lub e-book). Wybrałam miedzy innymi Wyspę mojej siostry i Łopianowe pole Katarzyny Ryrych - Wyspę sobie dziś przeczytałam. Łopianowe pole mam wśród pozycji sciągniętych z forum (kiedy caty pisała je w odcinkach), ale oczywiscie wersja książkowa jest fajniejsza do czytania, ma lepszą formę.
Pewnie jest dużo takich miejsc z mozliwoscią sciągnięcia książek, ale ja trafiłam akurat na to.
Mam w kupionym na miau laptopie wgranych kilkanaście e-buków. M.in. moich ulubionych autorów i ... nicJestem wzrokowcem i potrafię wysłuchać najwięcej trzy zdania. Dalej nie da rady. Gubię wątek. Muszę mieć kartkę z wydrukowany tekstem
![]()
Wszystkim kotkom dużo zdrowia i wielu miamuśnych smakołyków w dniu kota i ... nie tylko w dniu kota![]()
M3+N+d
Silverblue pisze:O jak się cieszę że Mini zjadła![]()
To prawda, zdrowie - zarówno kotków jak i nasze jest najważniejsze.
pibon, też współczuję problemów z samochodem, przy długich dojazdach do pracy faktycznie trzeba go mieć. Ja też się nie znam na tym kompletnie, ale może jeszcze uda się zrobić tak żeby jeszcze posłużył Ci długo.
jolabuk5 pisze:Z okazji Dnia Kota - przykład kociej inteligencji i przyjaźni![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot] i 42 gości