Meteorolog1 pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kota dla Twoich futrzastych przyjaciół.
Dzięki, i wzajemnie, Twoim footerkom też wszystkiego najlepszego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meteorolog1 pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kota dla Twoich futrzastych przyjaciół.
jolabuk5 pisze:Odkryłam takie coś
https://docer.pl/
Za 4 zł przez 24 godziny można sobie sciągnąć dowolną ilość książek (w pdf lub e-book). Wybrałam miedzy innymi Wyspę mojej siostry i Łopianowe pole Katarzyny Ryrych - Wyspę sobie dziś przeczytałam. Łopianowe pole mam wśród pozycji sciągniętych z forum (kiedy caty pisała je w odcinkach), ale oczywiscie wersja książkowa jest fajniejsza do czytania, ma lepszą formę.
Pewnie jest dużo takich miejsc z mozliwoscią sciągnięcia książek, ale ja trafiłam akurat na to.
jolabuk5 pisze:Mini coś nie chce jeść. Już mięska je jakby mniej (ale na raty zjada), mokrej karmy też więcej zostawia na talerzyku, a dziś wcale nie chciała pasty miamora, którą zwykle wylizuje do czysta.Zmartwiłam się, bo Mini jest raczej nieobsługiwalna - panicznie boi się obcych, nie wiem, czy dałaby się wcisnąć do transportera, ucieka na sam widok strzykawki, nie wiem, czy dałaby sobie coś podać do pysia. Dotąd, jeśli było trzeba, dawałam leki w paście miamora, ale jeśli jej nie chce, to nawet ten sposób odpada... Na razie obserwuję, oby jej się nie pogarszało, bo naprawdę nie wiem, jak ją dostarczyć do weta...
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Odkryłam takie coś
https://docer.pl/
Za 4 zł przez 24 godziny można sobie sciągnąć dowolną ilość książek (w pdf lub e-book). Wybrałam miedzy innymi Wyspę mojej siostry i Łopianowe pole Katarzyny Ryrych - Wyspę sobie dziś przeczytałam. Łopianowe pole mam wśród pozycji sciągniętych z forum (kiedy caty pisała je w odcinkach), ale oczywiscie wersja książkowa jest fajniejsza do czytania, ma lepszą formę.
Pewnie jest dużo takich miejsc z mozliwoscią sciągnięcia książek, ale ja trafiłam akurat na to.
Ja kupiłam teraz tę książkę K.Ryrych https://www.empik.com/gry-zstepne-ryryc ... ,ksiazka-p
fajna
wesołe jest życie "staruszka"![]()
Silverblue pisze:Jolu, też się zmartwiłam Mini, ale mam nadzieję że to tylko taki okres który minie. Może to takie przesilenie wiosenne? A może kłak gdzieś siedzi w brzuszku? Mini, nie choruj
Przesyłam życzenia zdrówka dla wszystkich Twoich kocich panienek z okazji Dnia Kota![]()
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Mini coś nie chce jeść. Już mięska je jakby mniej (ale na raty zjada), mokrej karmy też więcej zostawia na talerzyku, a dziś wcale nie chciała pasty miamora, którą zwykle wylizuje do czysta.Zmartwiłam się, bo Mini jest raczej nieobsługiwalna - panicznie boi się obcych, nie wiem, czy dałaby się wcisnąć do transportera, ucieka na sam widok strzykawki, nie wiem, czy dałaby sobie coś podać do pysia. Dotąd, jeśli było trzeba, dawałam leki w paście miamora, ale jeśli jej nie chce, to nawet ten sposób odpada... Na razie obserwuję, oby jej się nie pogarszało, bo naprawdę nie wiem, jak ją dostarczyć do weta...
Elenka też nie chciała dzisiaj jeść , a jak coś tam zjadła to miała zwrotkę
Nul pisze:Mini, niam niam… Jedz, kochanie… Akurat mamy Dzień Kota, wiesz? Świętuj smacznie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości