Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:mag828 pisze:Gosiagosia pisze:Pogrzeb w piątek- 14.02.
o 13:00 na cmentarzu Szczecińska.
potwierdzam, pogrzeb na cmentarzu katolickim
jesli potrafisz-wklej tu nekrolog.
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Przed chwilą puściłam przelew, niw wiem, czy dotrze przed opłaceniem wiencz
ja mysle, ze tak jest ok, bo inaczej Monika by musiala przedlozyc z wlasnej kieszeni, a moim zdaniem to juz by bylo naduzywanie jej uprzejmosci.
Z reszta najwazniejsza jest pamiec. Alb
A jak zostana srodki to albo przeznaczyc na jakies kitku, np na kociarnie w ktorej Sylwunia nasza sie udzielala jako wolontariusz, albo jakakolwiek inna organizacje pro-zwierzeca, ktora byla Jej bliska. Mysle, ze Sylwia by tego chciala.
Albo mozna dac z tych srodkow na msze np miesiac po smierci, tez od przyjaciol... Taka moja propozycja, nie wiem, co wy na to.
mag828 pisze:Kociara82 pisze:mag828 pisze:Gosiagosia pisze:Pogrzeb w piątek- 14.02.
jest pod tym linkiem:
https://pogrzeby.skrzydlewska.pl/nekrol ... -jaronska/
jolabuk5 pisze:Pięknie napisane, Kociara82!
MaryLux pisze:Wolałabym dać na kociarnię niż na msze
izka53 pisze:Mam nadzieję, żę Sylwia spotkała się z ukochaną Mysią....
Kociara82 pisze:jolabuk5 pisze:Pięknie napisane, Kociara82!
Pod wplywem chwili napisane, tak jak czuje... Bylo mi to chyba potrzebne, zeby z siebie wyrzucic emocje.
Sylwia nieraz w trudnych momentach dodawala mi otuchy, wspierala dobrym slowem. Nawet, jesli nic nie mowila, to czulam jakby takie cos... takie jakby wirtualne przytulenie. Czasem taki gest jest wazniejszy i mowi wiecej niz milion slow.
Wiedzialam, ze mozna Jej ufac bez granic. Taka znajomosc i takie osoby nie zdarzaja sie czesto i nie kazdemu. Doceniam to.
jolabuk5 pisze:mag828 pisze:Kociara82 pisze:mag828 pisze:Gosiagosia pisze:Pogrzeb w piątek- 14.02.
jest pod tym linkiem:
https://pogrzeby.skrzydlewska.pl/nekrol ... -jaronska/
49 lat... Taka młoda...
hhjolabuk5 pisze:
Uwazam, że masz rację co do pieniędzy - trzeba uszanować wolę rodziny.
Kociara82 pisze:Monika prosi, by więcej już na wieniec nie wpłacać. Będzie bardzo duży i tak.
Bądźmy wszyscy jutro myślami z rodziną Sylwii.
Sis... Ciagle mam Twoją postać przed oczami, czuję Twoją obecność.
Idź, kochana, idź w stronę światła. Już nigdy nic nie będzie takie samo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości