Niteczko, jaka jesteś urocza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Niteczko, jaka jesteś urocza
Anna2016 pisze:Czy Niteczka jest troszkę tricolorką?
Silverblue pisze:Śliczna Niteczka, a jaki długi językTak, ona ma bardzo ciekawe umaszczenie, taka poprzeplatana rudościami i jeszcze ten wzorek:)
Jak odchudzić spaśluny żeby chudzielce jeszcze bardziej nie schudły - oto jest pytanie...
mir.ka pisze:Elenka też jest taka - buro-szara pręgowana z rudym
Silverblue pisze: Jak odchudzić spaśluny żeby chudzielce jeszcze bardziej nie schudły - oto jest pytanie...
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Niteczko, jaka jesteś urocza
Nooo. trochę urocza, trochę nieznośna, trochę upierdliwa, trochę szkodnik ale to obecnie jedyny kot, który mnie wita po powrocie do domuDzisiaj słyszałam ją półtora piętra niżej. Mam nadzieję, że był to koncert na moje powitanie a nie przez cały czas mojej nieobecności
Anna2016 pisze:Czy Niteczka jest troszkę tricolorką?
Tak myślałam ale panie u "naszego" weta oceniły ją na "szara pręgowana z rudym". Jakby nie było to charakter ma tricolorki
Silverblue pisze:Śliczna Niteczka, a jaki długi językTak, ona ma bardzo ciekawe umaszczenie, taka poprzeplatana rudościami i jeszcze ten wzorek:)
Jak odchudzić spaśluny żeby chudzielce jeszcze bardziej nie schudły - oto jest pytanie...
Ona ma wszystko długieOgonek, ozorek, piętki, tułów, no taka ... nitkowata jest
Na dodatek znakomicie udaje niewiniątko![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Silverblue pisze: Jak odchudzić spaśluny żeby chudzielce jeszcze bardziej nie schudły - oto jest pytanie...
Cóż, chyba trzeba zadbać o rzeźbę. Trochę ruchu, tłuścioszki zamienią masę w mięśnie, chuderlaczki wyhodują bicepsy![]()
https://demotywatory.pl/5240810/Skoro-n ... m-zajmiemy
madrugada pisze:Śliczne maleństwoDziecko musi czasem coś zbroić, przecież się bawi
MB&Ofelia pisze:Silverblue pisze: Jak odchudzić spaśluny żeby chudzielce jeszcze bardziej nie schudły - oto jest pytanie...
Cóż, chyba trzeba zadbać o rzeźbę. Trochę ruchu, tłuścioszki zamienią masę w mięśnie, chuderlaczki wyhodują bicepsy![]()
https://demotywatory.pl/5240810/Skoro-n ... m-zajmiemy
jolabuk5 pisze:Jak to - udaje? Jest niewiniątkiemKiedy śpi...
Silverblue pisze:Te dwa pierwsze całkiem dobrze sobie radzą, szczególnie rudzielec, ale buraska w białych skarpetkach zdecydowanie przerosło![]()
A co do Niteczki - ależ jakie udawanie, taki aniołeczek cieniutki chudziutki miałby coś udawać??
ewkkrem pisze:madrugada pisze:Śliczne maleństwoDziecko musi czasem coś zbroić, przecież się bawi
Pewnie, że musi. Ona cudownie się bawi samaSprężynkami za grosze
![]()
Ona potrafi![]()
Niteczka jest bardzo dobrze wychowaną kotką. Można się z nią bawić ręką. Atakuje ze schowanymi pazurkami a jak chwyci w ząbki to tak leciutko.
Dzisiaj "przyszedł" do nas dywanik do przedpokoju i Niteczka się w nim zakochała. Leżała, kulała się, bawiła się na nim ze dwie godziny![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, askaaa88 i 8 gości