ASK@ pisze:meg11 pisze:Zamiast trzeć wystarczy w robot wrzucić- robię tak od lat
Nie mam robota.
Do mielenia np kawy wystarczy taki

ASK@ pisze:meg11 pisze:Zamiast trzeć wystarczy w robot wrzucić- robię tak od lat
Nie mam robota.
wystarczy na chwile odstawic sie rozwarstwi, wtedy tą wode odlać, najlepiej z maszynki do miesa z dostawką do tarcia warzyw, albo sokowirowki wychodząIrenaIka2 pisze:... ale odciskanie ziemniaków i tak pozostaje, a to poza moim zasięgiem. A kluski francuskie dziwnym trafem dzisiaj mi śniły - na jutro już są zaplanowane![]()
aga66 pisze:Wielka szkoda, mi żal każdego drzewa.
ASK@ pisze:Biegam po specjalistach. Coś się popitoliło u mnie. Nowego. Padają "diagnozy", które podnoszą mi włos na głowie. Tylko spokój może mnie uratować. Choć za uszami niepokój puka. Dopóki konkretny lekarz mnie nie obejrzy postaram się nie zagłębiać tematu.
U nefrologa:nie jest źle. Stan, prócz kwasu moczowego, nie pogarsza się. Niech tak zostanie.
Coś się dzieje z Ritą. Najbardziej mnie martwi, że zaczęła się izolować. Siedzi w wersalce.
Trzymajcie kciuki proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości