Zakochana para!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Te języczki są najlepsze. Nigdy mi się nie udało zdążyć zrobić zdjęcia Mici z wystającym językiem, a to jest takie slodkie![]()
Zakochana para też cudowna i bardzo ładnie, zgodnie ułożyli się na jednym fotelu
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Dziękuję Was za słowa wsparcia i poradyA taurynę gdzie kupujecie i w jakiej postaci? bo Elenka, chyba jak każdy kot jest trudna w obsłudze.
Rozmawiałam jeszcze wczoraj z naszym wetem i będziemy się jednak badać w Wetkardio w Zabrzu, jak sama nazwa wskazuje to specjalistyczna lecznica. Elenka jak na razie jest ustabilizowana, a chodzi o to , żeby zrobić dokładne rozpoznanie jej dolegliwości, pozwoli to na lepsze jej leczenie. Leczyć się na szczęście będziemy już u nas.
Szukałam tauryny i znalazłam taki preparat https://zooart.com.pl/product-pol-12154 ... 50-ml.html, chyba go kupię Elence, bo on jest w wygodnej formie syropu, a ona np Apelkę chętnie łyka to może i z tym nie będzie problemu, cena nie jest wysoka to moze zaryzykuję.
Czytam skład tego i nie wiem, czy syrop glukozowo-fruktozowy jest bardzo ok. W produktach dla ludzi unikam.
My kupujemy w proszku, tylko trzeba doskonale rozpuścić, bo podobno może podrażnić żołądek. Czasami dajemy pastę GimCat z extra tauryną, koty lubią, coś takiego: https://dlapsaikota.com/pl/p/GIMCAT-Pas ... -50-g/2631 (to przykładowy sklep, zwykle brałam z zooplusa).
Oby Elenka się czuła dobrze!
Dostałam wczoraj ten preparat i w składzie na opakowaniu nic nie pisze, o tym syropie glukozowo-fruktozowym , nie ma go, nie wiem dlaczego jest taka informacja na stronie. Chyba im o tym napiszę.
Silverblue pisze:Te języczki są najlepsze. Nigdy mi się nie udało zdążyć zrobić zdjęcia Mici z wystającym językiem, a to jest takie slodkie![]()
Zakochana para też cudowna i bardzo ładnie, zgodnie ułożyli się na jednym fotelu
madrugada pisze:Silverblue pisze:Te języczki są najlepsze. Nigdy mi się nie udało zdążyć zrobić zdjęcia Mici z wystającym językiem, a to jest takie slodkie![]()
Rzekłabym, że ułożyli się w kształt zbliżony do serca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości