Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:To prawda. Robienie zakupow w sklepach stacjonarnie dlugo trwa, natomiast w internecie mozna zamowic w kilka minut i przesylka jest szybka. W dodatku czesto jest taniej. Szkoda, ze nie podaja u Was przedzialu czasowego, kiedy kurier przyjedzie. I szkoda, ze przesylki nie moga u Was byc zostawiane po prostu pod drzwiami.
A plan na poniedzialek masz bardzo fajny. Jak Ciebie czytam to az chcialoby sie byc na emeryturze
Silverblue pisze: pibon, niby jakieś widełki są, ale mnie nawet widełki denerwująOstatnio był u nas przegląd kominiarski, między 9 - 13. No to ja wstałam z bólem serca o 8 żeby się ogarnąć i spokojnie kawę wypić, a Pan kominiarz przyszedł po 12.No, w widełkach się zmieścił, ale to nawet człowiek spokojnie nie pójdzie do toalety, bo w każdej chwili może przyjść. A co do paczek jeszcze, to pod drzwiami bym się obawiała, ale na szczęście mam sąsiada obok i zawsze sobie wzajemnie odbieramy jak kogoś nie ma w domu.
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Pibon, super, że miałaś wolny weekend, nareszcie odpoczęłaś![]()
A Ty Aneczko miałaś wolne? Odpoczęłaś trochę?
Tak Jolu, niedziela była wolna, ufff. Niestety przyszly weekend będzie w pracy
pibon pisze:U nas nie sypie ale zimniasto jest, 4 stopnie, okropnosc. Kocham upaly a zimna nie znosze.
Mialam pierwszy raz od niepamietnych czasow wolny weekend! Odpoczywam, troche sprzatam, piore, gotuje. Obejrzalam kilka odcinkow War & Peace na Amazon Prime (polecam!).
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 16 gości