Gosiagosia pisze:
Śliczna akrobatka
To samo miałam napisać! Wiewiórka-akrobatka!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:
Śliczna akrobatka
ewkkrem pisze:Oj, dopiero teraz zajrzałam do poczty. Tezwba było zatelefonić !![]()
Tylko tyle
madrugada pisze:Wiewiórka-akrobatka jest niesamowita. Oczu nie można oderwać. Zadziwiające, że tak długo może wisieć z głową w dół.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Wiewiórka-akrobatka jest niesamowita. Oczu nie można oderwać. Zadziwiające, że tak długo może wisieć z głową w dół.
Też się zastanawiałam, czrmu wybiera tę pozycję, przecież mogłaby dostać się do karmnika bez wiszenia do góry łapkami.
madrugada pisze:Wiewiórka-akrobatka jest niesamowita. Oczu nie można oderwać. Zadziwiające, że tak długo może wisieć z głową w dół.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Wiewiórka-akrobatka jest niesamowita. Oczu nie można oderwać. Zadziwiające, że tak długo może wisieć z głową w dół.
Też się zastanawiałam, czrmu wybiera tę pozycję, przecież mogłaby dostać się do karmnika bez wiszenia do góry łapkami.
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Wiewiórka-akrobatka jest niesamowita. Oczu nie można oderwać. Zadziwiające, że tak długo może wisieć z głową w dół.
Może myśli, że jak będzie jadła do góry nogami, to "oleum" z orzechów pójdzie do głowy, a nie w bioderka
Silverblue pisze:Takie odwiedziny też są bardzo miłeA może koleżanka akrobatka jeszcze się pojawi.
Kciuki za wizytę Elenki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości