Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:No przecież jesteś młodsza. Ode mnie. O 4 lata i 7 mirsiecy
jolabuk5 pisze:Tak, to jest właśnie dylemat. Niteczka się zadomowiła, zaprzyjaźniła, wkradła do serc - ale jak człowiek nie jest już młody, to po prostu boi się kolejnej adopcji.
Będzie, co ma być. Jeśli znajdziesz super domek, to na pewno wyadoptujesz Niteczkę mimo wszystko. O ile domek będzie naprawdę idealny.
MaryLux pisze:Niteczka zwana małą Gli już znalazła DS. U ewkkrem, tylko jeszcze dyplomatycznie nic nie mówi
Nul pisze:Ale się narobiło! Czyery koty w łóżku! MójCiuś liżący! Niteczka podkradająca!
Serdeczności poświąteczne dla Was!
jolabuk5 pisze:Zdrowia dla Ciebie i kotów w Nowym Roku - i dobrego domu dla Niteczki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:
madrugada pisze:Zdrowia całej piątce i przetrwania sylwestra
Silverblue pisze:Zdrowia, zdrowia i szczęścia!! I udanego Sylwestra
MB&Ofelia pisze:Ja myślę że mała Nitka-Wiewiórka została już adoptowana. Przez Maciusia i (Z)Morkę
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Ja myślę że mała Nitka-Wiewiórka została już adoptowana. Przez Maciusia i (Z)Morkę
A ja mam alimenty płacić ?
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Ja myślę że mała Nitka-Wiewiórka została już adoptowana. Przez Maciusia i (Z)Morkę
A ja mam alimenty płacić ?
ewkkrem pisze:Hmmm, mam problem. Jak wyadoptować ????? Można rozbić taką rodzinkę ???
Sylwestra przeżyliśmy bezstresowo![]()
Ostoją spokoju była (Z)Morka, tylko uchem ruszyła. MaCiuś i Mumiś troszkę się speszyli a Niteczka była ... ciekawaMiała Hamletowski dylemat - bać się czy nie bać. Biegała na parapet, patrzyła na armagedon zaokienny, później na (Z)Morkę i ... przykład szedł z dołu (Morka spała na fotelu poniżej parapetu)
. Dzieciak pobiegał, pooglądał i staruchom uwierzył, że nie ma cię czego bać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości