Kciuki za szybkie wyleczenie katarku!

Moderator: Estraven

madrugada pisze:Nul pisze:madrugada pisze:Swoją drogą, żaden z moich kotów nie był golony do usg. W Krakowie więc dziwne zwyczaje panują
U nas dawno temu też miał raz przez futro, a potem miał zawsze golone (już gdzie indziej) i teraz jesteśmy w innej znów przychodni i spytałam o to, powiedzieli, że golą.
W tej poprzedniej raz spytałam o to niegolenie i się dowiedziałam, że niegolenie to „szkoła warszawska”Nie wiem, czy to prawda
Zastanawia mnie też czas niejedzenia przed usg. W tej poprzedniej kazali chyba 16 godzin. Masakra. W tej „nowej” powiedzieli 8-10 godzin. Aż taka różnica? 10 godzin to bez problemu, bo Feliks tyle w nocy śpi, więc rano do weta i dookój, a przy tych kilkunastu to był jakiś koszmar …
Gdzieś słyszałam, że golenie lub nie, zależy od sprzętu.
Mnie nigdy nie mówili o niejedzeniu. Zawsze badanie było po południu, więc rano dawałam śniadanie i już.

madrugada pisze:Swoją drogą, żaden z moich kotów nie był golony do usg. W Krakowie więc dziwne zwyczaje panują

MaryLux pisze:madrugada pisze:Swoją drogą, żaden z moich kotów nie był golony do usg. W Krakowie więc dziwne zwyczaje panują
We Wrocławiu tak jak w Krakowie. Zatem to w stolycy chyba dziwnie
madrugada pisze:Nulku i trikotum życzymy Wam z Noliną zdrowych i spokojnych świąt![]()
![]()
![]()
waanka pisze:Nul, pięknych Świąt Bożego Narodzenia!
Spokoju, zdrówka, samych miłych chwil i weny twórczej![]()
Pozdrawiam Cię serdecznie
Nul pisze:madrugada pisze:Nulku i trikotum życzymy Wam z Noliną zdrowych i spokojnych świąt![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo dziękujemy i zaraz Wam „pożyczymy” w Waszym wątku
Nul pisze:waanka pisze:Nul, pięknych Świąt Bożego Narodzenia!
Spokoju, zdrówka, samych miłych chwil i weny twórczej![]()
Pozdrawiam Cię serdecznie
Dziękujemy za pamięć i za życzenia, waanko! Również życzymy!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 18 gości