Może przez święta trochę się oswoją, Najlepiej by było od razu wykastrować obu

Szkoda, że Meteorolog nie może wsadzić ich do transporterów, przy nim pewnie koty by nie protestowały...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Cudni są!![]()
![]()
Spytko podobny trochę do mojej Sabci[*]
Może przez święta trochę się oswoją, Najlepiej by było od razu wykastrować obu![]()
Szkoda, że Meteorolog nie może wsadzić ich do transporterów, przy nim pewnie koty by nie protestowały...
Meteorolog1 pisze:jolabuk5 pisze:Cudni są!![]()
![]()
Może przez święta trochę się oswoją, Najlepiej by było od razu wykastrować obu![]()
Jak będzie trzeba to mogę się umówić i podjadę. Zrobię sobie wycieczkę.
jolabuk5 pisze:Meteorolog1 pisze:jolabuk5 pisze:Cudni są!![]()
![]()
Jak będzie trzeba to mogę się umówić i podjadę. Zrobię sobie wycieczkę.
To chyba niezły pomysł?![]()
![]()
miszelina pisze:A ten sik na zasłonie ma już kocurzy smrodek? Coraz bardziej wygląda to na znaczenie.
errato pisze:Katarzynka, nie czekam, chłopaki w poniedziałek pozbędą się swoich klejnotów rodowych![]()
Nie spodziewałam się, że kocurki są już na takim etapie, że trzeba to zrobić na cito. Nie tak łatwo też znaleźć termin na kastrację na już i to dla obydwu naraz. Udało się, ale w dwóch różnych lecznicach. Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości