Anna2016 pisze:Dobrego weekendu Jolu i Koteczki![]()
![]()
ja teraz na wypowiedzeniu doswiadczam w pracy "piekla" a ludzie z ktorymi pracowalam okazuja sie falszywymi przyjaciolmi
Aniu, mam nadzieję, że to zmiana na lepsze.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dobrego weekendu Jolu i Koteczki![]()
![]()
ja teraz na wypowiedzeniu doswiadczam w pracy "piekla" a ludzie z ktorymi pracowalam okazuja sie falszywymi przyjaciolmi
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Dobrego weekendu Jolu i Koteczki![]()
![]()
Aniu, mam nadzieję, że to zmiana na lepsze.![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Anna2016 pisze:Dobrego weekendu Jolu i Koteczki![]()
![]()
![]()
![]()
Tego nigdy nie można być pewną, ale trzeba mieć nadzieję
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Anna2016 pisze:Dobrego weekendu Jolu i Koteczki![]()
![]()
![]()
![]()
Tego nigdy nie można być pewną, ale trzeba mieć nadzieję
Naprawdę nie wiem czy na lepsze........
W ten weekend niestety mam zajęcia, dziś i jutro....
Anna2016 pisze:Bardzo mi się podoba to powiedzenie, że idą Święta a nie Sanepid![]()
![]()
![]()
![]()
ale jeden pokoik posprzątam bo miło w czystym siedzieć
![]()
![]()
Sądzę że byłoby ciekawe zrobić naukowe badanie tego jak pracodawcy rozstają się z pracownikami.....w sensie kultury rozstania....
mir.ka pisze:
Śliczny domek. Moja choinka jeszcze stoi na zewnątrz, żywa, w doniczce, zimą pójdzie do ziemi. Nie zawsze niestety się przyjmie, ale próbujemy.
Silverblue pisze:Jolu, śliczny domek, aż by się chciało wejść i zamieszkaćBardzo ładnie to wygląda
Tak, to prawda, to nie Sanepid, ale ja mam tak że przed świętami umiem się zmobilizować, a tak normalnie to nieWięc wykorzystuję wenę twórczą. Na szczęście już ogarnięte, teraz jeszcze kroimy warzywa na sałatkę jarzynową. Jeszcze tylko odbębnić dwa dni w pracy i już można świętować
Anna2016, mam nadzieję że uda Ci się zrobić to co sobie zaplanowałaś na dziś. Po tym co piszesz o relacjach w pracy coraz bardziej mi się wydaje że nie było sensu w tym tkwić. Dobrze że odważyłaś się coś zmienić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 65 gości