Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ja też mam właśnie dodatkową roletę opuszczaną z góry.
Piorunek dużo biega i bryka, więc chce uzupełniać energię, ale oczywiście lepiej żeby się nie przejadł.
Ale jak to zrobić skoro nie wolno głodzić kotka, a on ciągle głodny??
Katarzynka01 pisze:
Jeśli Cię to jakoś pocieszy, u nas też właśnie tak czyli paskudnie.
Chyba pójdę sobie poczytać, owinę się kotami i kołderką.
Taka dzisiaj aura, że nic, absolutnie nic mi się nie chce
Gosiagosia pisze:Witaj w Klubie Nic nie robienia
Wstawiłam tylko pranie narzut i dorzuciłam zabawki Emi.
jolabuk5 pisze:Mogę się przyłączyć do klubu? Też nie mogę się do niczego zmobilizować
jozefina1970 pisze:A ja mam zapierdol taki, że zakrętów nie wyrabiam...
jozefina1970 pisze:Ok, w takim razie jak już zwolnić się uda to obiecuję, że honorowo będę się lenić ile wlezie
jozefina1970 pisze:Ok, w takim razie jak już zwolnić się uda to obiecuję, że honorowo będę się lenić ile wlezie
Silverblue pisze:Mnie się udaje jak na razie trzymać planu, w sobotę już będę miała chyba wszystko ogarnięte.
Jeszcze coś muszę dokupić do dwóch prezentów, myślę że to w przyszłym tygodniu, ale już raczej stacjonarnie. Dziś jeszcze szybko zrobiłam ostatnie zamówienie, trzy paczki powinny dojść w przyszłym tygodniu i uff koniec.
jozefina1970 pisze:Silverblue pisze:Mnie się udaje jak na razie trzymać planu, w sobotę już będę miała chyba wszystko ogarnięte.
Jeszcze coś muszę dokupić do dwóch prezentów, myślę że to w przyszłym tygodniu, ale już raczej stacjonarnie. Dziś jeszcze szybko zrobiłam ostatnie zamówienie, trzy paczki powinny dojść w przyszłym tygodniu i uff koniec.
A, nie, przygotowania do świąt pomijam starannie w każdym roku, o innych sprawach mówię![]()
Do świąt już przygotowałam się wczoraj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości