pibon pisze:Mam sniezynki tylko cos znalezc nie moge.
pibon, skąd ja to znam Jolu, tak, lampeczki są super. Tutaj akurat ledy właśnie świetnie się sprawdzają, zwłaszcza że przy nich nie jest tak jak było kiedyś przy żaróweczkach - jedna się przepaliła i łańcuch przestawał świecić cały. I dojdź teraz która się przepaliła.
Wstawiajcie co kto ma ladnego to nam sie jeszcze bardziej swiateczny nastroj w watku zrobi. W sumie to bardziej lubie oczekiwanie na swieta niz same swieta. Zreszta z wieloma rzeczami tak mam
pibon pisze:Mam sniezynki tylko cos znalezc nie moge.
pibon, skąd ja to znam Jolu, tak, lampeczki są super. Tutaj akurat ledy właśnie świetnie się sprawdzają, zwłaszcza że przy nich nie jest tak jak było kiedyś przy żaróweczkach - jedna się przepaliła i łańcuch przestawał świecić cały. I dojdź teraz która się przepaliła.
No właśnie, lampki były nietrwałe. I trzeba je było podłączać do gniazdka, nagrzewały się. A ledy są wspaniałe, wyglądają jak gwiazdki na niebe
madrugada pisze:
Silverblue pisze:TŻ zakupił dzisiaj sznurek lampek, takie srebrzyste śnieżynki. Bardzo mi się podobają
Silverblue wstawisz zdjęcie? To lampki z Ikei, czy z supermarketu?
pibon pisze:Wstawiajcie co kto ma ladnego to nam sie jeszcze bardziej swiateczny nastroj w watku zrobi. W sumie to bardziej lubie oczekiwanie na swieta niz same swieta. Zreszta z wieloma rzeczami tak mam
Tak, proszę, wstawiajcie swoje ozdoby, będzie świątecznie! Moja choineczka wygląda tak:
A światełka w wazonie wyglądały tak:
Dawniej robiłam dekorację świąteczną, ale teraz już mi się nie chce...
Zgadzam się z pibon - oczekiwanie jest najprzyjemniejsze, może to właśnie jest szczęście?
Wstawiam, mój telefon słabo widzi te światełka One Biedronkowe, TŻ ostatnio ma jakiś szał ozdóbek świątecznych, opowiadał o kubkach z pływającymi gwiazdkami, z racji że powiedziałam tylko "aha", dodał że były też z koteczkami, ale nie kupił bo mamy dużo kubków.Zgodziłam się z nim i chyba nie tego oczekiwał Jolu bardzo ładna Twoja choineczka i reszta dekoracji:) Jutro wstawię, fajny pomysł, wątek zrobi się świąteczny
Śliczne te Twoje śnieżynki! Bardzo świątecznie wyglądają!
Cieszę się, ze podoba Ci się piosenka - lubię ją szczególnie w wykonaniu Dean'a Martina, a tu jeszcze znalazłam wersję wzbogaconą o ładne ilustracje Thomasa Kinkade Jego świąteczne obrazy są urocze! Święta powinny być bajkowe. Przeciez po to są! A cieszenie się na nie jest najlepsze... Kiedyś, jako dziecko rozmawiałam z tatą o szczęściu, radości. Tato mi wtedy powiedział: - Chciałaś dostać tę nową lalkę, prawda? - Bardzo chciałam! - Cieszyłaś się, kiedy już wiedziałaś, że ci ją kupimy? - Tak! - A jak ja dostałaś? - Też! - A kiedy się bardziej cieszyłaś? Pomyslałam chwilę - i przyznałam, że chyba cieszenie się NA było lepsze, choćby dlatego, że dłuższe. Dlatego lubię sobie "przedłużać" radość radosnym oczekiwaniem, a Świeta zaczynają mi się w połowie listopada