jolabuk5 pisze:Przerazające to wspinanie sięA im kotek cięższy, tym głębiej musi wbić pazurki, żeby się utrzymać przy wspinaczce...
Portrecik do oprawienia w ramki
Tak, Jestem w dotyku kostropata

No ale jak tu go nie kochać?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Przerazające to wspinanie sięA im kotek cięższy, tym głębiej musi wbić pazurki, żeby się utrzymać przy wspinaczce...
Portrecik do oprawienia w ramki
Silverblue pisze:Cudownie się wspina Piorunek, i szlufka mu się podoba i pasek, tyle fajnych rzeczy na tych ludziach jestDobrze że szpony trochę skrócone, przynajmniej go spowolni nieco
A portret wspaniały, jakie inteligentne spojrzenie, a te łapki z gracją założone jedna na drugą
czitka pisze:Takie wspinanie po nodze jest niebezpieczne na dłuższą metę, szkoda nóg Justyna!
Jak już będziecie zamawiać ten tor z kulką dla Piorunka, to może jeszcze to:
https://www.temu.com/pl/solidna-drabink ... 9hsmsbvxs2
Dwie, montaż na cały dzień. Tylko trzeba trzymać pion potem![]()
Portrecik cudowny!
czitka pisze:No jak to gdzie, na Justynie!
Silverblue pisze:Drabinka super, ale czy myślicie naprawdę że Piorunek wymieni jnogi Justyna na drabinkę? A gdzie efekty dźwiękowe w postaci pisków, wrzasków?No ale w sumie raz drabinka raz noga, to też trochę odciąży
Żeby zobaczyć drabinkę musiałam przejść weryfikację bezpieczeństwa na Temu, zanim zajarzyłam co mam zrobić oblałam dwie próby
czitka pisze:No jak to gdzie, na Justynie!
Silverblue pisze:Drabinka super, ale czy myślicie naprawdę że Piorunek wymieni jnogi Justyna na drabinkę? A gdzie efekty dźwiękowe w postaci pisków, wrzasków?No ale w sumie raz drabinka raz noga, to też trochę odciąży
Żeby zobaczyć drabinkę musiałam przejść weryfikację bezpieczeństwa na Temu, zanim zajarzyłam co mam zrobić oblałam dwie próby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 36 gości