A ten kocur to może tatuś Nulki? Albo brat...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:madrugada pisze:Dobrze, że sprawa Silvera/Edka wyjaśniła się, zanim zdążyłaś go wyadoptować
Oj, było groźnie w pewnym momencie...
jolabuk5 pisze:Uff, całe szczęście, bo parka NieNulka z NieSilverą od razu mi się skojarzyła z kompletem srebrno-czarnych puchatych kuleczek![]()
Siostra Silvera też ma dom? Tak myślę, że czasem to ona może przemykać pr÷- Zaczarowany Ogród
czitka pisze:jolabuk5 pisze:Uff, całe szczęście, bo parka NieNulka z NieSilverą od razu mi się skojarzyła z kompletem srebrno-czarnych puchatych kuleczek![]()
Siostra Silvera też ma dom? Tak myślę, że czasem to ona może przemykać pr÷- Zaczarowany Ogród
Ma dom, ma, wszystko pod kontrolą! To chyba nawet ten sam dom, dopytam przy okazji. Dzisiaj z emocji już mi się wszystko poplątało. A rzeczywiście, parka identyczna, tylko z płcią na odwrót!
I uwaga, plącze mi się nawet bardziej, to nie Edek, to MIETEK!!!
Bardzo Mietka przepraszam, zmieniam we wszystkich moich postach, jak dacie radę, to poprawcie.
jolabuk5 pisze:czitka pisze:madrugada pisze:Dobrze, że sprawa Silvera/Mietka wyjaśniła się, zanim zdążyłaś go wyadoptować
Oj, było groźnie w pewnym momencie...
Też o tym pomyślałam!
madrugada pisze:czitka pisze:jolabuk5 pisze:Uff, całe szczęście, bo parka NieNulka z NieSilverą od razu mi się skojarzyła z kompletem srebrno-czarnych puchatych kuleczek![]()
Ma dom, ma, wszystko pod kontrolą! To chyba nawet ten sam dom, dopytam przy okazji. Dzisiaj z emocji już mi się wszystko poplątało. A rzeczywiście, parka identyczna, tylko z płcią na odwrót!
I uwaga, plącze mi się nawet bardziej, to nie Edek, to MIETEK!!!
Bardzo Mietka przepraszam, zmieniam we wszystkich moich postach, jak dacie radę, to poprawcie.
Poprawiłam w moim poście, ale w cytacie nie dam rady, musisz sama to zrobić
jolabuk5 pisze:Świetne nowiny! Dobrze wiedzieć, że Silver ma dom![]()
A ten kocur to może tatuś Nulki? Albo brat...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości