Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Czyli chyba nie jest źle
ewkkrem pisze:Hej!
Tu Niteczka![]()
Dziękuję za życzenia ale ja już jestem zdrowa! Zupełnie nie wiem po co duża pakuje we mnie jakieś dziwne kabletki i paśty !!!![]()
Niteczka
Mała rozrabia jak stado nosorożców w porcelanie! Nauczyła się włazić z lodówki na drzwi, wdrapywać się (a właściwie - wbiegać) po drapaku pod sufit, schodzić z tego drapaka jak wiewiórka - głową w dół, zeskakiwać z blatu w kuchni używając grzbietu któregoś kota zamiast stołka i ... ciumkać mnie w nocy w szyję![]()
Mamy jeszcze leki na tydzień, to jakaś infekcja, której nie pozwoliliśmy się rozwinąć![]()
Za tydzień odrobak + powrtórka a jeszcze później szczepienie. Jak wszystko już odpracujemy to pewnie będzie czas na kastrację![]()
Duża
MaryLux pisze:Z tego duetu chyba wolałabym pająka!
mir.ka pisze:
Niteczka fajna, tylko ten pająk brrrrr
MaryLux pisze:Z tego duetu chyba wolałabym pająka!
Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Z tego duetu chyba wolałabym pająka!
![]()
A Niteczka super koteczkaPiorunek jeszcze tego wszystkiego nie potrafi, ale dzień zdobycia lodówki nadchodzi wielkimi krokami
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Hej!
Tu Niteczka![]()
Dziękuję za życzenia ale ja już jestem zdrowa! Zupełnie nie wiem po co duża pakuje we mnie jakieś dziwne kabletki i paśty !!!![]()
Niteczka
Mała rozrabia jak stado nosorożców w porcelanie! Nauczyła się włazić z lodówki na drzwi, wdrapywać się (a właściwie - wbiegać) po drapaku pod sufit, schodzić z tego drapaka jak wiewiórka - głową w dół, zeskakiwać z blatu w kuchni używając grzbietu któregoś kota zamiast stołka i ... ciumkać mnie w nocy w szyję![]()
Mamy jeszcze leki na tydzień, to jakaś infekcja, której nie pozwoliliśmy się rozwinąć![]()
Za tydzień odrobak + powrtórka a jeszcze później szczepienie. Jak wszystko już odpracujemy to pewnie będzie czas na kastrację![]()
Duża
Niteczka fajna, tylko ten pająk brrrrr
jolabuk5 pisze:A nawet pająki, na drugiej ścianie wypatrzyłam dwa...
Niteczka świetnie sobie radzi, urocza, mała akrobatka
MaryLux pisze:Niteczka wie, że te pająki to podróby![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości