Aaa, wlazłam se na lodówkę
I ... na szaki wiszące w kuchni

Troszkę odpoczęłam na dachu MaCiusiowego transporterka i ...

padłam

Silverblue pisze:Ja nie mam fb, a jak kogoś pytam to słyszę "no jak to, a Ty nie chcesz??" Szach mat

Tylko "szach", Taka torpeda jest na wagę złota i platyny
Oj, jakbym chciała, żeby Niteczka znalazła taki domek jak Twój
Nie szczęściło się jej dotychczas. Mój DT jest jej trzecim domkiem i nieostatnim

Na dodatek ja nie mam najmniejszego doświadczenia z szukaniem domów. Tzn, z decyzją KOMU oddać takiego cudownego malucha

madrugada pisze:Piękny przychówek Ci się trafił.
Niestety, nie mam konta na FB, mogę tylko potrzymać kciuki za najlepszy domek

Dziękujemy

MaryLux pisze:Założę się, że tak szukacie Domku, żeby go nie znaleźć i żeby mała zmieniła imię na Mitka
Tfu, tfu
Nie kracz!!!!
jolabuk5 pisze:Nitka-Mitka przewraca dom do góry nogami i nikt nie ma czasu pisać

Jolu, masz podgląd na naszą chatkę?
Jest dokładnie tak, jak piszesz

Małe tornado trzeba pilnować! Na korytarz chce wyjść, zajrzeć do palników kuchenkowych a nawet ... się wyprać! Wyciągałam malucha z pralki
Silverblue pisze:Nitka, ale fajnie:). Obrodziło kociątkami na forum, fajnie czytać o przygodach i wyczynach takich maluchów i o ich relacjach z dorosłymi kotami. Mówicie ze apetyt poprawiają, dobrze wiedzieć w razie czego

A gdzie ona śpi, ta Niteczka? Daje pospać w nocy?
Ano - Nitka bo jest długa i chuuuuda

. Podejrzewam zarobaczenie bo głodzona to raczej nie była. Nie ma syndromu pustej miski, je duuużo więc ... odrobaki dostanie
Staruchy są sterroryzowane ale z MaCiusiem pojawił się problem "apetytowy", nawet dostał od weta peritol . Nie dajemy bo Nitka zastosowała felinoterapię

i ... skutkuje. Niestety, na grubą (Z)Morkę też

madrugada pisze:Silverblue pisze:Nitka, ale fajnie:). Obrodziło kociątkami na forum, fajnie czytać o przygodach i wyczynach takich maluchów i o ich relacjach z dorosłymi kotami. Mówicie ze apetyt poprawiają, dobrze wiedzieć w razie czego

A gdzie ona śpi, ta Niteczka? Daje pospać w nocy?
Popieram. Bardzo ładne imię - Nitka

To, takie imię "robocze". Nitka, bo jest dłuuuga i chuda i ma ....... dłuuuuuugaśny, cienki ogonek

W nocy, to ja śpię a koty robią co chcą
MaryLux pisze:Do kompletu przydałaby się jeszcze Igiełka
Przywiozę do Ciebie

Niteczkę a Igiełkę znajdziesz w Twojej fundacji lub na rogu ulicy
mir.ka pisze: A gdzie ona śpi, ta Niteczka? Daje pospać w nocy?
a wolisz taką co śpi czy nie śpi w nocy?

Nie wiem

Jak się budzę to już rozrabia i tak do 12,30. O 12,30 idzie "ładować akumulatory" na szafce w pokoju, lub na parapecie, lub w swoim rekinim domku. Ładuje się do 18,30 i ... zaczyna się dziać! Około 1 w nocy ja zasypiam a mała robi co chce