Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 22, 2024 11:14 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

ewkkrem pisze:
Katarzynka01 pisze:
FuterNiemyty pisze:Mlody podrasta i siega, gdzie wzrok nie siega, oby nie zaczal szalec z lamaniem ;)
Za poukladanie relacji domowych, niech sie starszyzna przyzwyczaja do zmian,

Mały rośnie w oczach :)

Ma też nowe imiona, Kaktus Przylepa czyli przylepny Kaktus albo kłujaca Przylepka.
Lubi palce, mam więc wielokrotną morfologię. Wyglądam jakbym się nago przedzierała przez gęste krzaki malin albo innych jeżyn :)
Poza tym czy ktoś wie jak się śpi z nietoperzem wplątanym we włosy? Ja wiem 8)

Piorunek jak to kociak - szaleje, sieje spustoszenie, Czterej Jeźdźcy Apokalipsy w jednym małym ciałku, po czym pada i śpi słodko do następnej szaleńczej aktywności.
Za chwilę zakraplamy kropelkami nr 2

O rany! Współczuję i ... zazdroszczę :D Oby Wam się dobrze działo :1luvu:

Zjedzenie drugiego śniadania w zasadzie nas przerosło :) Ka\zdego w zasadzie posiłku o ile licho, a tfu! Piorunek, nie śpi :)
Zaraz się zamknę w łazience, to trudne bo Piorun uwielbia chodzić ze mną do łazienki.
Justyn chodzi po domu jak starzec - powłócząc nogami. Chodzi szurając bo nigdy nie wiadomo skąd trafi grom czyli wyskoczy Piorun :)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt lis 22, 2024 11:27 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Katarzynka01 pisze:Zjedzenie drugiego śniadania w zasadzie nas przerosło :) Ka\zdego w zasadzie posiłku o ile licho, a tfu! Piorunek, nie śpi :)
Zaraz się zamknę w łazience, to trudne bo Piorun uwielbia chodzić ze mną do łazienki.
Justyn chodzi po domu jak starzec - powłócząc nogami. Chodzi szurając bo nigdy nie wiadomo skąd trafi grom czyli wyskoczy Piorun :)

Halo, halo, to NORMALNE zachowanie domowych tygrysów.
Ja zaciskam pęcherz o 6,30 rano bo jak wstanę to siusia ze mną cała trójka :(
Dzięki kotom rzadko jadam kolację bo amatorów na wieczorny posiłek nie brakuje. Mimo pełnych miseczek :evil:
Koty są wredne :D
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pt lis 22, 2024 11:30 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

ewkkrem pisze:
Katarzynka01 pisze:Zjedzenie drugiego śniadania w zasadzie nas przerosło :) Ka\zdego w zasadzie posiłku o ile licho, a tfu! Piorunek, nie śpi :)

Halo, halo, to NORMALNE zachowanie domowych tygrysów.
Ja zaciskam pęcherz o 6,30 rano bo jak wstanę to siusia ze mną cała trójka :(
Dzięki kotom rzadko jadam kolację bo amatorów na wieczorny posiłek nie brakuje. Mimo pełnych miseczek :evil:
Koty są wredne :D

Koty to dranie, się wie <3

A umiesz siusiać z kotem na kolanach? :oops: Ja już tak
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Pt lis 22, 2024 11:38 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Katarzynka01 pisze:Koty to dranie, się wie <3

TAK!!! Nauczył mnie tego Drops[*]. Na szczęście nie nauczył pozostałych i "tylko" stalkują mnie w łazience wzrokiem i ... nawet największy dzikus MuMiś pozwala się pomiziać .
MaCiuś objawił się u nas jako ok 3-5 miesięczny kot i ... nigdy nie był tornadem :( A żal.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pt lis 22, 2024 13:54 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Katarzynka01 pisze:
FuterNiemyty pisze:Mlody podrasta i siega, gdzie wzrok nie siega, oby nie zaczal szalec z lamaniem ;)

Ma też nowe imiona, Kaktus Przylepa czyli przylepny Kaktus albo kłujaca Przylepka.
Lubi palce, mam więc wielokrotną morfologię. Wyglądam jakbym się nago przedzierała przez gęste krzaki malin albo innych jeżyn :)

Piorunek jak to kociak - szaleje, sieje spustoszenie, Czterej Jeźdźcy Apokalipsy w jednym małym ciałku, po czym pada i śpi słodko do następnej szaleńczej aktywności.

Fajne te Twoje relacje, uśmiałam się. Tak, pamiętam jak się śpi przy małym kocie. ja wkładałam okulary... Inna sprawa, że jako dt starałam się zawsze mieć więcej niż jednego kociaka i wtedy był święty spokój, koty zajmowały się sobą. :wink:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lis 22, 2024 15:55 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

ewkkrem pisze:
Katarzynka01 pisze:Koty to dranie, się wie <3

TAK!!! Nauczył mnie tego Drops[*]. Na szczęście nie nauczył pozostałych i "tylko" stalkują mnie w łazience wzrokiem i ... nawet największy dzikus MuMiś pozwala się pomiziać .
MaCiuś objawił się u nas jako ok 3-5 miesięczny kot i ... nigdy nie był tornadem :( A żal.

Nodi szczęśliwie stalkerem kiblowym nie jest. Co do Nemisi zaś... ona mnie odprowadza późnym wieczorem do toalety, tylko wtedy gdy już leżę w łóżku i wstaję w wiadomym celu. Odprowadza mnie też później do łózka i idzie spać na fotelu u Justyna :)
Dropsa ['] od tej strony nie znałam :)
jolabuk5 pisze:
Katarzynka01 pisze:

Fajne te Twoje relacje, uśmiałam się. Tak, pamiętam jak się śpi przy małym kocie. ja wkładałam okulary... Inna sprawa, że jako dt starałam się zawsze mieć więcej niż jednego kociaka i wtedy był święty spokój, koty zajmowały się sobą. :wink:

Budzę się zlana potem bo robię kokon z kołdy w którą zawijam się razem z głową. Jest mi strasznie gorąco ale mam wybór. Taki mniej więcej jak między dżumą a cholerą.
Mam szramy na szyi oraz boleśnie zadrapaną wargę :? Ale wszystkie niedogodności niweluje słodycz Piorunka :1luvu:
Miło mi, że się dobrze bawisz, przynajmniej jakiś pożytek z tego

A mówią, że licho nie śpi, to są oczywiście jakieś bajędy
Obrazek
Obrazek
Licho i owszem śpi snem głębokim, nabiera sił na nocne harce :lol:

Katarzynka01

Post » Pt lis 22, 2024 17:09 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Cudny Piorunek i cudne opowieści.
Ze swojej strony bym rozważyła zmianę imienia, w myśl myśli, żew imię zobowiązuje :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 22, 2024 18:59 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Katarzynka01 pisze:A mówią, że licho nie śpi, to są oczywiście jakieś bajędy
Obrazek
Obrazek

Słodko sobie śpi licho! :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lis 22, 2024 22:48 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Marzenia11 pisze:Cudny Piorunek i cudne opowieści.
Ze swojej strony bym rozważyła zmianę imienia, w myśl myśli, żew imię zobowiązuje :wink:

Słynna magia imion :) No wiem, na filmiku ze schroniska on wyglądał jak wyglądał, w rzeczywistości był kruchutki i maleńki, i jeszcze to chore oczko :cry: Musi więc mieć silne imię, a my przeżyjemy jego kocięctwo z godnością. Strupy zejdą :)
jolabuk5 pisze:
Katarzynka01 pisze:A mówią, że licho nie śpi, to są oczywiście jakieś bajędy
Obrazek
Obrazek

Słodko sobie śpi licho! :D

Jak to licho. Wiadomo - szatan kusi i uwodzi :)

Katarzynka01

Post » Pt lis 22, 2024 22:57 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Dobrze przynajmniej, że to Piorun, a nie Tajfun!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 22, 2024 23:59 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

No przekochane licho, tak słodko śpi że aż nie do wiary że tak rozrabia. To na pewno są oszczerstwa i kalumnie :lol: Spójrzcie tylko na to niewinne, najgrzeczniejsze na świecie stworzonko, wszak to nie żaden diabełek, to aniołeczek, owieczka łagodna, żaden tajfun, zefirek lekki co najwyżej :mrgreen:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob lis 23, 2024 10:13 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lis 23, 2024 15:00 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Zanim, wszystko zanim :roll:
Jak przerzucić filmik z telefonu na forum?

Katarzynka01

Post » Sob lis 23, 2024 15:03 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Przywitam się oficjalnie w nowym wątku, bo trochę niezręcznie się czuję w roli tajnego podglądacza :) Ale też i półdiablę takie słodkie, że trudno nie zaglądać przecież. Więc zaglądam regularnie w nadziei na nowe zdjęcia malucha.
A tak w trybie P.S., to na jednym ze zdjęć zobaczyłam prawie swoją własną półkę z książkami i ucieszyłam się bardzo. :) (Czy Wy też tak macie, że widząc czyjeś zdjęcia z mieszkania czytacie tytuły na półkach, czy to już u mnie jakaś dewiacja?)
Etiam si omnes, ego non.

ropucha

Od: Pt mar 15, 2013 23:54

Post » Sob lis 23, 2024 15:05 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

ropucha pisze:Przywitam się oficjalnie w nowym wątku, bo trochę niezręcznie się czuję w roli tajnego podglądacza :) Ale też i półdiablę takie słodkie, że trudno nie zaglądać przecież. Więc zaglądam regularnie w nadziei na nowe zdjęcia malucha.
A tak w trybie P.S., to na jednym ze zdjęć zobaczyłam prawie swoją własną półkę z książkami i ucieszyłam się bardzo. :) (Czy Wy też tak macie, że widząc czyjeś zdjęcia z mieszkania czytacie tytuły na półkach, czy to już u mnie jakaś dewiacja?)

Witaj Anetko, zapraszamy
Jeśli to dewiacja, to też mam takie skrzywienie :lol:

Katarzynka01

[poprzednia][następna]