Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Czyli póki co wujek Nodi ma bezpieczne miejsce w razie co. Bardzo elegancko zresztą tam się wkomponował
Dołączę się do dokoceń przykładem znajomego ze wsi. Kiedy pojawiła się w domu mała osierocona Bulinka, dorosły kocur rezydent okazał się cudownym opiekunem i namiastką matki, mył, spał z małą, bawił się i uczył wszystkiego. Do dziś śpią przytuleni. Izolacji żadnej nie było. Po prostu nie ma reguły.
Może Nemi potrzebuje więcej czasu żeby przyzwyczaić się do wysokoenergetycznego Piorunka, ale faktycznie lepiej żeby konflikty w stadzie nie narastały i nie nasilały się.
jozefina1970 pisze:Biedny, dzielny Piorunek!
Gosiagosia pisze:U nas paskudna, rano padał śnieg ale taki mokry zamieniający się na breję
jozefina1970 pisze:Ooo, super wiadomości! I Ciotka
jolabuk5 pisze:Same dobre wiadomości, o dobrym zdrowiu Piorunka i poprawie stosunków z Ciotką!
FuterNiemyty pisze:Mlody podrasta i siega, gdzie wzrok nie siega, oby nie zaczal szalec z lamaniem
Za poukladanie relacji domowych, niech sie starszyzna przyzwyczaja do zmian,
Katarzynka01 pisze:FuterNiemyty pisze:Mlody podrasta i siega, gdzie wzrok nie siega, oby nie zaczal szalec z lamaniem
Za poukladanie relacji domowych, niech sie starszyzna przyzwyczaja do zmian,
Mały rośnie w oczach![]()
Ma też nowe imiona, Kaktus Przylepa czyli przylepny Kaktus albo kłujaca Przylepka.
Lubi palce, mam więc wielokrotną morfologię. Wyglądam jakbym się nago przedzierała przez gęste krzaki malin albo innych jeżyn![]()
Poza tym czy ktoś wie jak się śpi z nietoperzem wplątanym we włosy? Ja wiem![]()
Piorunek jak to kociak - szaleje, sieje spustoszenie, Czterej Jeźdźcy Apokalipsy w jednym małym ciałku, po czym pada i śpi słodko do następnej szaleńczej aktywności.
Za chwilę zakraplamy kropelkami nr 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości