madrugada pisze:To była wiewiórka cyrkowa, specjalnie tresowana
Wszystkie , które u nas bywają sa takie cyrkowe. Nie wiem jak one moga jeść zwisając głowa na dół.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:To była wiewiórka cyrkowa, specjalnie tresowana
Silverblue pisze:Oooi ile tu się dzieje:)
Kocie piękności i wiewiórki wiszące![]()
Rzeczywiście cwana i zręczna, dała sobie radę ten słonecznik powyciągać![]()
A kotki korzystają ze słonka,fajnie się tak pogrzać, zwłaszcza że już krótko z nami jest.
Nul pisze:Fajne te wiewiórki!
Katia K. pisze:Ale piękne zdjęcia porobiłaś![]()
Wiewiórki to faktycznie akrobatki, znalazłam taki filmik (trochę obrobiłam), kiedy to wyjadała jesienne grabowe orzeszki pod naszym balkonem, kiedy mieszkaliśmy w Parku:
Można obejrzeć ewentualnie początek i koniec, bo w środku wiewiórka tylko wisi nietoperzem, pokazując biały brzuszek i zajada
EDIT Poprawiłam, oczywiście to grab, nie buk, rósł przy naszym balkonie, były i buki, jednak rosły trochę dalej.
jolabuk5 pisze:Wiewióreczki sa fajne!
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiewióreczki sa fajne!
I to jak. Wczoraj jedna zapuściła się na kuchenny , zewnętrzny parapet i zaglądała do środka, wcale jej nie przeszkadzała obecność dwóch obserwujących ją osób i kota. W pewnym momencie była nawet z Daisy pyszczek w pyszczek, oczywiście przez szybę
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiewióreczki sa fajne!
I to jak. Wczoraj jedna zapuściła się na kuchenny , zewnętrzny parapet i zaglądała do środka, wcale jej nie przeszkadzała obecność dwóch obserwujących ją osób i kota. W pewnym momencie była nawet z Daisy pyszczek w pyszczek, oczywiście przez szybę
Oswaja sie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jrrMarko i 68 gości