MaryLux pisze:Czy mogę walnąć Dużą Ciusia w ep? W czwartek ma zawieźć Ciusia do weta.
ojej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Czy mogę walnąć Dużą Ciusia w ep? W czwartek ma zawieźć Ciusia do weta.
jolabuk5 pisze:Dlaczego chcesz ją walić?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Czy mogę walnąć Dużą Ciusia w ep? W czwartek ma zawieźć Ciusia do weta.
ojejcoś się dzieje czy tak kontrolnie?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Czy mogę walnąć Dużą Ciusia w ep? W czwartek ma zawieźć Ciusia do weta.
Kontrolnie.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Czy mogę walnąć Dużą Ciusia w ep? W czwartek ma zawieźć Ciusia do weta.
Kontrolnie.
Ufff, to dobrze!![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Lepiej już po Świętach, niech MaCiuś ma spokój! Szczególnie, ze się dobrze czuje
ewkkrem pisze:Ojej, dziękuję za pamięć o nas![]()
MaCiuś cudownie ozdrowiał![]()
Wyniki WSZYSTKIE w normie! Łącznie z lipazą specyficzną i tą niespecyficzną i wątrobowe i nerkowe nooo, zdrowy kot.
Zafundował mi coś na wzór horroru bo między przedostatnim badaniem a ostatnim dużo schudł, nie chciał jeść i sporo wymiotował. Okazało się, że kupiłam felerną partię piersi z kurczakaPo zmianie wrócił dawny, zdrowy MaCiuś
W czwartek jedziemy do weta bo ... wizyta umówiona jeszcze przed moją diagnozą dotyczącą partii mięcha. Wet zaplanował m.in. ważenie spaśluna i ewentualnie usg.
Wszystko się trochę rozwlekło w czasie bo rozłożyła mnie rwa kulszowa (na szczęście nie kręgosłup)
Ostatnio skończyło się na teleporadzie a jedziemy głównie po b12. Chyba MaCiuś słabo ją wchłania bo jednak trzeba podawać. No i po kropluffffkę. Kroplówka na moje życzenie, bo po niej MaCiuś zdecydowanie lepiej się czuje choć wet twierdzi, że każdy tak właśnie reaguje na kroplówkęNie wiem, nigdy nie miałam kroplówki
![]()
Niby za miesiąc planujemy wampiriadę ale myślę o przeciągnięciu do początku stycznia. Zobaczymy, naradzimy się z wetem.
Nul pisze:MójCiusiu! Ukontentowanam wielce ozdrowieniem Twoim! Niechaj się nie imają Ciebie chorowitości żadne, a i Opiekunka Twa, z ludzka ewkkrem-ą zwana, zdrową niech będzie! Tako Wam życzymy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 50 gości