Moderator: Estraven
Nul pisze:W nocy odszedł nagle kot sąsiadów, brytyjczyk dwunastoletni… Serce… Nie pomogła reanimacja, adrenalina, już go nie uratowali, wszyscy zaskoczeni, bo serducho miało być owszem pod kontrolą, ale jeszcze było sprawne…
Mało go znałam, ale jednak… Duża niepocieszona… To znaczy pies ją pociesza, tuli się nadprogramowo, rozumie, że się coś stało…
Żal…

Nul pisze:Nul podczytuje i tylko niekiedy coś skrobnie, tak to teraz bywa…
Morsowanie się rozkręca, aczkolwiek dzisiaj na Zakrzówku było też sporo nurków i tak mnie jakoś myśli naszły, by może do tego wrócić… Tyle że teraz dla nurków ten zbiornik jest skomplikowany logistycznie, bo trzeba kawał drogi sprzęt wózeczkiem ciągnąć, kiedyś baza była tuż przy wodzie. Muszę nad tym pomyśleć…
Koty w porządku, tylko bardzo pyskate. Po kim one to mają??? Wszak chyba nie po mnie???
Felinor Pierwszy Wielki trzyma wagę, chociaż je sporo. Jest 5,45kg kota. Śpi na poduszce, a dzisiaj do grupy poduszkowej dołączyła Bezia. W związku z tym moja głowa musiała się z poduszki zsunąć…
Bajka woli się przytulać do piecowych kafli.

Nul pisze:Nul podczytuje i tylko niekiedy coś skrobnie, tak to teraz bywa…
Morsowanie się rozkręca, aczkolwiek dzisiaj na Zakrzówku było też sporo nurków i tak mnie jakoś myśli naszły, by może do tego wrócić… Tyle że teraz dla nurków ten zbiornik jest skomplikowany logistycznie, bo trzeba kawał drogi sprzęt wózeczkiem ciągnąć, kiedyś baza była tuż przy wodzie. Muszę nad tym pomyśleć…
Koty w porządku, tylko bardzo pyskate. Po kim one to mają??? Wszak chyba nie po mnie???
Felinor Pierwszy Wielki trzyma wagę, chociaż je sporo. Jest 5,45kg kota. Śpi na poduszce, a dzisiaj do grupy poduszkowej dołączyła Bezia. W związku z tym moja głowa musiała się z poduszki zsunąć…

MB&Ofelia pisze:Nul, stanowczo masz za małą poduszkę. Na mojej mieszczą się dwa koty i moja głowa.
A Felinor może chciałby się podzielić wagą z Ofelią? Tak z pół kilo chętnie przyjmiemy

MB&Ofelia pisze:Nul, stanowczo masz za małą poduszkę. Na mojej mieszczą się dwa koty i moja głowa.
A Felinor może chciałby się podzielić wagą z Ofelią? Tak z pół kilo chętnie przyjmiemy
mir.ka pisze:Nul pisze:Nul podczytuje i tylko niekiedy coś skrobnie, tak to teraz bywa…
piecowe kafle cieplejsze od Ciebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości