Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 13, 2024 22:09 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Nie, nie zamierzam rezygnować z drzwiczek w krytych kuwetach, u mnie to się bardzo dobrze sprawdza. I wszystkie koty w sumie szybko załapywały o co chodzi.
mały jest jeszcze zbyt mały, żeby wejść.
Zastanawiam się wyłącznie nad czasowym zdjęciem. Zresztą już tak niegdyś robiłam - zdejmowałam, kot się uczył, zakładałam.
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Czw lis 14, 2024 8:34 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lis 14, 2024 12:18 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Dzięki Gosiu :1luvu: wzajemnie
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Czw lis 14, 2024 12:28 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Wiem, jestem nudna
Obrazek
Obrazek
Nuuuda :)
Ustrzelić małego w trakcie zabawy to sztuka. Wychodzi np kawałek łapki, albo w ogóle puste miejsce. Bo sekundę wcześniej był, a naciśnięcie migawki było o jakieś ułamki spóźnione.

Zła jestem. Mam gości, zaplanowałam przekąski. Minimum wysiłku, maksimum efektu i dupa :x
Nie ma anchois, normalnie można oszaleć. Mieli dowieźć z "oszołoma", nie dowieźli, bladym świtem zaatakowałam delikatesy rybne. Tak, mają. No mają, ale niezupełnie :roll: Mają koreczki helskie czyli "prawie" anchois. Niestety straciłam zaufanie, ostatnio kupiłam i okazało się, że mają konsystencję błota. Termin przydatności ok, wszystko ok, a po otwarciu śmieci bo do niczego innego się nie nadawały :evil:
Ale uff, Justyn wraca właśnie z łupem. Nie muszę zmieniać koncepcji.
Planujemy wieczorem wino, przekąski, a przede wszystkim wielkie podziwianie, wielkie cmokanie i ogromny zachwyt. W roli głównej Piorunek <3

Katarzynka01

Post » Czw lis 14, 2024 12:47 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

To głównie Piorunek będzie miał gości :1luvu:
Ale przekąski na pewno będą pyyyszne! :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lis 14, 2024 12:50 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

jolabuk5 pisze:To głównie Piorunek będzie miał gości :1luvu:
Ale przekąski na pewno będą pyyyszne! :ok:

W sumie tak, ale i goście będą mieli niespodziankę bo nic nie mówiliśmy o nowym członku rodziny :)
Brzuszek pełny, szaleństwa odprawione, teraz śpi snem głębokim na moich kolanach.

Katarzynka01

Post » Czw lis 14, 2024 20:02 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

No dobra, a przekąski dla gwiazdy wieczoru???

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 14, 2024 22:34 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Gwiazda wieczoru zwana Piorunem zawojowała gości ze szczętem. Swoją drogą goście to też zdeklarowani kociarze więc inaczej być nie mogło :)
Pod ogromnym wrażeniem urody, inteligencji - to wszystko po mnie :P I tego, że Piorun zachowuje się jakby się tutaj urodził.

Mnie było szczególnie miło, bo goście na koniec zapytali nieśmiało czy mogą dostać trochę na wynos (poza moimi przekąskami chcieli też Pioruna, ale na przekąskach się skończyło). Dostali, odczytuje to jako komplement
Obrazek

Katarzynka01

Post » Czw lis 14, 2024 22:37 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

wkurzasz kobieto, bladym świtem mam rezonans z kontrastem i muszę być na czczo, w związku ze związkiem konia z kopytami bym zjadła. :twisted:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 14, 2024 23:20 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Katarzynka01 pisze:Gwiazda wieczoru zwana Piorunem zawojowała gości ze szczętem. Swoją drogą goście to też zdeklarowani kociarze więc inaczej być nie mogło :)
Pod ogromnym wrażeniem urody, inteligencji - to wszystko po mnie :P I tego, że Piorun zachowuje się jakby się tutaj urodził.

Mnie było szczególnie miło, bo goście na koniec zapytali nieśmiało czy mogą dostać trochę na wynos (poza moimi przekąskami chcieli też Pioruna, ale na przekąskach się skończyło). Dostali, odczytuje to jako komplement
Obrazek

Czyli zgodnie z przewidywaniami :D :ok:
Nie mogło być inaczej :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lis 14, 2024 23:42 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Nie,nie, gdzie tam nudna, ja mogę o Piorunku czytać cały dzień i oglądać też :D Tzn no nie, nie mogę w sumie bo muszę pracować :D
Widzę że kocurek podbija serca wszystkich po kolei.
Czytałam ostatnio o Kociu, wiem że może nie powinnam w tym wątku, bo tamten zamknęłaś też z powodu smutnych wspomnień, ale chciałam tylko napisać że Kocio takie podobne miał zachowania do Mici, ona też wołała że czas już łóżko rozścielić no i że do tego łóżka położyć się już mamy:) Tyle.
A przekąski wyglądają naprawdę smakowicie :wink:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Pt lis 15, 2024 7:12 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Wszystko bardzo bardzo mniam! I Piorunek :1luvu: i przekąski!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 15, 2024 11:28 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lis 15, 2024 11:41 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

izka53 pisze:wkurzasz kobieto, bladym świtem mam rezonans z kontrastem i muszę być na czczo, w związku ze związkiem konia z kopytami bym zjadła. :twisted:

A było zamówić kuriera, następnego dnia też jadalne :)
Kciuki za wynik rezonansu :ok:
Silverblue pisze:Nie,nie, gdzie tam nudna, ja mogę o Piorunku czytać cały dzień i oglądać też :D Tzn no nie, nie mogę w sumie bo muszę pracować :D
Widzę że kocurek podbija serca wszystkich po kolei.
Czytałam ostatnio o Kociu, wiem że może nie powinnam w tym wątku, bo tamten zamknęłaś też z powodu smutnych wspomnień, ale chciałam tylko napisać że Kocio takie podobne miał zachowania do Mici, ona też wołała że czas już łóżko rozścielić no i że do tego łóżka położyć się już mamy:) Tyle.
A przekąski wyglądają naprawdę smakowicie :wink:

Będzie cała sesja zdjęciowa Piorunka, ale muszę zgrać zdjęcia, bo dużo ich.
Nie, nie rób sobie wyrzutów. Miło mi wspominać koty, których już z nami nie ma. Po prostu zakończyłam wątek, nie wspomnienia o nich.
Mistrzynią świata w zaganianiu do łóżka była Putita ['] gdy jej zdaniem nadchodziła odpowiednia pora bezlitośnie zaganiała mnie do gniazda :) czyli do mojego łóżka w którym gniazdowała :1luvu:
jozefina1970 pisze:Wszystko bardzo bardzo mniam! I Piorunek :1luvu: i przekąski!

:)

Oczko nadal brzydkie, będziemy robić wymaz. Kupki też niebyt ładne. Wczoraj grzebiąc w świeżym urobku znalazłam niewielkie pasemka krwi. Będziemy badać. Niby wynik ze schroniska był negatywny, ale wet mówi, że mógł być fałszywie ujemny. Wszystko to w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że nie wpłynie to na doszczepienie małego bo to musi być przyszły tydzień.

Katarzynka01

Post » Pt lis 15, 2024 11:47 Re: Moje koty I/XX coup de foudre. Dolina Noteci?

Gosiagosia pisze:Obrazek

Dziękuję i wzajemnie Gosiu,
a u nas dzisiaj pod oknem tak
Życzenia miłego dnia od grupy sarenek
Obrazek

Katarzynka01

[poprzednia][następna]