Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Spróbuję uczesać Nulkę
czitka pisze:Bardzo się cieszę!
Spróbuję uczesać Nulkę, żeby jakoś się prezentowała, gorzej z Pytonem, bo nie wiem, czy z włosem, czy pod włos.
Rozpoczęłam proces deratyzacji, dezynsekcji i dezynfekcji włości. Dam radę.
Przybywajcie!
Silverblue pisze:czitka pisze:Bardzo się cieszę!
Spróbuję uczesać Nulkę, żeby jakoś się prezentowała, gorzej z Pytonem, bo nie wiem, czy z włosem, czy pod włos.
Rozpoczęłam proces deratyzacji, dezynsekcji i dezynfekcji włości. Dam radę.
Przybywajcie!
czitka, Ty nie szalej i nic nie rób!! Żadne sprzątanie, naprawdę, przecież my to my a nie królowa angielska. Wszystko włącznie z Nulką i Pytonem na pewno się dobrze zaprezentuje, nie wiem jak my się zaprezentujemy, tzn uczesać się uczeszę, a Sebek to nawet nie ma co czesać za bardzo, więc on nie
czitka pisze:Właściwie, to możecie sami te worki przygotować już w pociągu a najlepiej założyć przed wyjściem z dworca. Po workach poznam Was! Po czynach to nie zawsze prawda.
Ja będę czekać w autku, w kolorze amaretto, serio![]()
Chłodno we Wrocławiu. Na rozgrzewkę proponuję przećwiczyć tę choreografię:
Dacie radę do soboty ?
czitka pisze:No dobrze, przestałam sprzątać. I tak nie mam czasu, muszę jeszcze tylko pomalować stół, jadę właśnie po farbę do Castoramy
.
Silverblue, pytałaś mnie czy w samochodzie, w tej drodze z dworca do domu, będą Wam założone opaski na oczy. Odpowiedziałam chyba wymijająco, nie pamiętam, ale taki był plan. Szukam i szukam w domu tych opasek, niestety nie ma
. Będą w zamian czarne worki foliowe, trudno.
Właściwie, to możecie sami te worki przygotować już w pociągu a najlepiej założyć przed wyjściem z dworca. Po workach poznam Was! Po czynach to nie zawsze prawda.
Ja będę czekać w autku, w kolorze amaretto, serio![]()
Chłodno we Wrocławiu. Na rozgrzewkę proponuję przećwiczyć tę choreografię:
Dacie radę do soboty ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 106 gości