Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Forum Felis Polonia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2024 21:19 Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Obrazek

Ramon

Od: Nie paź 31, 2004 20:54

Post » Czw lis 07, 2024 7:10 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Bardzo miły hołd oddany Naszym :)

Ja osobiście niezmiennie i nieustająco mega gratuluje Baccardiemu <3 , to bardzo piękny kot i wygrał w pełni zasłużenie,a patrząc na szczerą radość Asi i Poli to tym bardziej serce się raduję :1luvu:

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Czw lis 07, 2024 7:47 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Ogromne gratulacje dla zwycięzcy tegorocznej wystawy Światowej w Norwegii. :201461

Super tekst, uhonorowaniem naszych polskich wystawców.
FPL istnieje od 2005 roku, Wystaw Światowych było do dnia dzisiejszego sporo. Gdzie są podobne teksty z tych byłych już wystaw ?

Ananke

Od: Nie sie 18, 2002 14:13

Post » Czw lis 07, 2024 9:51 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Ananke pisze:Ogromne gratulacje dla zwycięzcy tegorocznej wystawy Światowej w Norwegii. :201461

Super tekst, uhonorowaniem naszych polskich wystawców.
FPL istnieje od 2005 roku, Wystaw Światowych było do dnia dzisiejszego sporo. Gdzie są podobne teksty z tych byłych już wystaw ?

Nie wydaje się mi ażeby ktokolwiek o jakiejkolwiek wystawie światowej napisał. Może jakieś teksty były w miesięczniku KOT. Ostatni tekst jaki napisałem pochodził z 2005 roku po sukcesie Cyrano w Holandii.
Obrazek

Ramon

Post » Czw lis 07, 2024 17:06 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Ramon pisze:Nie wydaje się mi ażeby ktokolwiek o jakiejkolwiek wystawie światowej napisał. Może jakieś teksty były w miesięczniku KOT. Ostatni tekst jaki napisałem pochodził z 2005 roku po sukcesie Cyrano w Holandii.

A ja jestem pewna, że o wcześniejszych głęboka cisza na stronach Federacji, szkoda i przykro dla tych co mieli osiągnięcia na Światówkach.
Może Twój tekst to początek czego dobrego, co powinno istnieć od dawna i przynosić również prestiż dla FPLu.

Ananke

Post » Pt lis 08, 2024 8:18 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Ananke pisze:
Ramon pisze:Nie wydaje się mi ażeby ktokolwiek o jakiejkolwiek wystawie światowej napisał. Może jakieś teksty były w miesięczniku KOT. Ostatni tekst jaki napisałem pochodził z 2005 roku po sukcesie Cyrano w Holandii.

A ja jestem pewna, że o wcześniejszych głęboka cisza na stronach Federacji, szkoda i przykro dla tych co mieli osiągnięcia na Światówkach.
Może Twój tekst to początek czego dobrego, co powinno istnieć od dawna i przynosić również prestiż dla FPLu.

Mój zbiór na temat Wystaw Światowych - plik zawiera dane za lata 1990-2022 i muszę dokleić 2023, który ogarnęłam w tamtym roku oraz obecnych zwycięzców (na dniach to uzupełnię)

http://www.vendellek.pl/plik.pdf

Dane zbierane przez kilka lat i poświęcone temu bardzo dużo czasu aby dotrzeć do danych i zdjęć. Mam jeszcze obiecane zdjęcia z lat 90-tych na które z niecierpliwością czekam.
Obrazek

karolcia_nfo

Od: Nie paź 10, 2010 20:33

Post » Pt lis 08, 2024 10:23 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

karolcia_nfo pisze:
Mój zbiór na temat Wystaw Światowych - plik zawiera dane za lata 1990-2022 i muszę dokleić 2023, który ogarnęłam w tamtym roku oraz obecnych zwycięzców (na dniach to uzupełnię)

Dane zbierane przez kilka lat i poświęcone temu bardzo dużo czasu aby dotrzeć do danych i zdjęć. Mam jeszcze obiecane zdjęcia z lat 90-tych na które z niecierpliwością czekam.

Skoro masz to super, może wyodrębnisz lata 2005 do dziś. Lata od powstania FPL. I podobnie jak Roman wrzucisz na FB, to byłyby miłe wspomnienia dla tych wszystkich którzy mieli osiągnięcia ....jak również dla czytających o Wystawach Światowych.

Ananke

Post » Pt lis 08, 2024 10:28 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Ananke pisze:
karolcia_nfo pisze:

Skoro masz to super, może wyodrębnisz lata 2005 do dziś. Lata od powstania FPL. I podobnie jak Roman wrzucisz na FB, to byłyby miłe wspomnienia dla tych wszystkich którzy mieli osiągnięcia ....jak również dla czytających o Wystawach Światowych.

Wszystko mam wyodrębnione i chętnie to udostępnię do publikacji bardziej dostępnej niż moja strona WWW. Mam też rozpoczęty podział na rasy aby miłośnik danej rasy nie musiał wszystkiego przeglądać.

Plik już był udostępniony w tamtym roku na FB
Obrazek

karolcia_nfo

Post » Pt lis 08, 2024 12:00 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

karolcia_nfo pisze:[

Wszystko mam wyodrębnione i chętnie to udostępnię do publikacji bardziej dostępnej niż moja strona WWW. Mam też rozpoczęty podział na rasy aby miłośnik danej rasy nie musiał wszystkiego przeglądać.

Plik już był udostępniony w tamtym roku na FB

Hmmm.....ominęłam coś , bo nie wpadło mi w oko.

Ananke

Post » Nie lis 24, 2024 15:10 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Obrazek

karolcia_nfo

Post » Pon lis 25, 2024 7:06 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

karolcia_nfo pisze:Kolekcja została zaktualizowana :)

http://www.vendellek.pl/hall_of_fame_1990-2024.pdf

Świetna robota, gratuluję!!!
Obrazek

Ramon

Post » Pon lis 25, 2024 9:59 Re: Polskie sukcesy na wystawie światowej kotów w Norwegii

Ramon pisze:
karolcia_nfo pisze:Kolekcja została zaktualizowana :)

http://www.vendellek.pl/hall_of_fame_1990-2024.pdf

Świetna robota, gratuluję!!!

Dziękuję :)
Obrazek

karolcia_nfo