Katarzynka01 pisze:Słodka wiosna w listopadzie![]()
Ale muzycznie pasuje
Moderator: Estraven
Katarzynka01 pisze:Słodka wiosna w listopadzie![]()
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Słodka wiosna w listopadzie![]()
Ale muzycznie pasuje
pibon pisze:Hehehe,z kocich przysmakow to moze taki liofilizowany losos smakowity jest?:-) Albo kanapeczka z pasta na klaki i ogoreczkiem?
Za szybko mi sie wyslalo. Jolu,a jak tam stan zdrowka?
Silverblue pisze:Dziękuję Jolu, miło było posłuchaćTo prawda, z roku na rok coraz więcej...
pibon pisze:Hehehe,z kocich przysmakow to moze taki liofilizowany losos smakowity jest?:-) Albo kanapeczka z pasta na klaki i ogoreczkiem?
Za szybko mi sie wyslalo. Jolu,a jak tam stan zdrowka?
pibon, ale się uśmiałam, dobrze mi to zrobiło
Spokojnej nocy wszystkim.

MB&Ofelia pisze:Calineczka. Potwierdzam, serki są mniamuśne, ale ja wolę takowy żółty z kanapku Dużej. Musiała się z mną podzielić za to, że mię znowuż zatargała na kuja do kąkurencyji, co jej nie lubię.
Książniczka Ofelja

mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Calineczka. Potwierdzam, serki są mniamuśne, ale ja wolę takowy żółty z kanapku Dużej. Musiała się z mną podzielić za to, że mię znowuż zatargała na kuja do kąkurencyji, co jej nie lubię.
Książniczka Ofelja
cudze kanapki są najlepsze
MB&Ofelia pisze:Calineczka. Potwierdzam, serki są mniamuśne, ale ja wolę takowy żółty z kanapku Dużej. Musiała się z mną podzielić za to, że mię znowuż zatargała na kuja do kąkurencyji, co jej nie lubię.
Książniczka Ofelja
madrugada pisze:Nolina bardzo lubi dżem, chętnie zje po Felku
A może raczej przed
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Calineczka. Potwierdzam, serki są mniamuśne, ale ja wolę takowy żółty z kanapku Dużej. Musiała się z mną podzielić za to, że mię znowuż zatargała na kuja do kąkurencyji, co jej nie lubię.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Calineczka. Potwierdzam, serki są mniamuśne, ale ja wolę takowy żółty z kanapku Dużej. Musiała się z mną podzielić za to, że mię znowuż zatargała na kuja do kąkurencyji, co jej nie lubię.
Książniczka Ofelja
Chyba że są z dżemem.
Felek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości