MaryLux pisze::piwa:![]()

Moderator: Estraven
MaryLux pisze::piwa:![]()

Chikita pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie lubię listopada, trudno go przetrwać.Gosiagosia pisze:Ja też nie lubię![]()
Urodziłam się w listopadzie więc powinnam lubić ten miesiąc.MaryLux pisze: A ja urodziłam się w marcu i toleruję ten miesiąc.
Ja się urodziłam w kwietniu i bardzo lubię ten miesiąc![]()
Ale listopad też lubię, bo ma piękne kolory, a do tego ja już się szykuję na święta, kupuję prezenty, robię karteczki i to jest cudny czas![]()
Ja się urodziłam w maju, a Chiko w kwietniu, 1 kwietnia dokładnie
Katarzynka01 pisze:Też się urodziłam w maju
Maj to fajny miesiąc na urodziny Silverblue pisze:To ja się też dopiszę do klubu miłośników Piątnicy, bardzo lubię i śmietankowy i wiejski
I cieszę się że kotkom też smakuje, czyli znalazły w paczce do Joli coś dla siebie. A na odwrót to chyba się nie da.
Jogurty też kupuję piątnicy. pibon pisze:Hehehe,z kocich przysmakow to moze taki liofilizowany losos smakowity jest?:-) Albo kanapeczka z pasta na klaki i ogoreczkiem?
Za szybko mi sie wyslalo. Jolu,a jak tam stan zdrowka?
jolabuk5 pisze:pibon pisze:Bardzo dobre! Jadlam Patnica wiejskie i waniliowe jak bylam "na wakacjach":-)Anna2016 pisze:Potwierdzam serek kanapkowy z Piatnicy jest mniam
A na wzmocnienie (na hemoglobine) dobry jest też barszcz czerwony, np taki z kartonika![]()
![]()
![]()
Zdrowia Jolu![]()
![]()
Dzięki!
Cieszę się, że jest więcej wielbicieli piątnicy
Gosiu, Tobie też życzę dobrego czwartku, dziękuję za ślicznego kotka

MB&Ofelia pisze:Miau. Ciocia jolabuk5. Ja też mam katara, wiesz? I też już mię przetuptuje. A gupia Duża i tak mię nosi na kuje![]()
Dlaczemu kotki mają kuje, a Duże nie? To niesprawiedliwne!
Książniczka Ofelja

mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:pibon pisze:Bardzo dobre! Jadlam Patnica wiejskie i waniliowe jak bylam "na wakacjach":-)Anna2016 pisze:Potwierdzam serek kanapkowy z Piatnicy jest mniam
A na wzmocnienie (na hemoglobine) dobry jest też barszcz czerwony, np taki z kartonika![]()
![]()
![]()
Zdrowia Jolu![]()
![]()
Dzięki!
Cieszę się, że jest więcej wielbicieli piątnicy
Gosiu, Tobie też życzę dobrego czwartku, dziękuję za ślicznego kotka
Z Piątnicy wyroby mleczne są najlepsze
Chikita pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie lubię listopada, trudno go przetrwać.Gosiagosia pisze:Ja też nie lubię![]()
Urodziłam się w listopadzie więc powinnam lubić ten miesiąc.MaryLux pisze: A ja urodziłam się w marcu i toleruję ten miesiąc.
Ja się urodziłam w kwietniu i bardzo lubię ten miesiąc![]()
Ale listopad też lubię, bo ma piękne kolory, a do tego ja już się szykuję na święta, kupuję prezenty, robię karteczki i to jest cudny czas![]()
Ja się urodziłam w maju, a Chiko w kwietniu, 1 kwietnia dokładnie
Ô doux printemps d'autrefois, vertes saisons, vous
avez fui pour toujours ! Je ne vois plus le ciel bleu ; je
n'entends plus les chants joyeux des oiseaux ! En
emportant mon bonheur, Ô bien-aimé, tu t'en es allé !
Et c'est en vain que revient le printemps ! Oui ! Sans
retour, avec toi, le gai soleil, les jours riants sont partis !
Comme en mon coeur tout est sombre et glacé,
tout est flétri pour toujours !
O sweet Spring of yesteryear, green seasons, you have
fled forever! I no longer see the blue sky, I no longer
hear the joyous songs of the birds! You have fled, my
love, and with you has fled my happiness. And it is in
vain that the spring returns! For along with you, the
cheerful sun, the laighing days have gone! As my
heart is dark and frozen, so all is withered for evermore!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości