To prywatna telewizja, kanał przyrodniczy specjalnie dla nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Piękne fotki i kotów i wiewiórek. Nowy program w kociej tv wyraźnie przypadł do gustuSama bym sobie pooglądała
mir.ka pisze:Ciekawe czy obserwacja wiewiórki kiedyś nam się znudzi. Dzisiaj znowu od rana stała w oknie i patrzyłam co ona wyprawia. Wiem juz dlaczego orzeszki szybki znikają, jeden jest zjadany, drugi zakopany (chyba będę miała leszczynowy zagajnik pod płotem), a następne gdzieś przenoszone w dwa różne miejsca.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Ciekawe czy obserwacja wiewiórki kiedyś nam się znudzi. Dzisiaj znowu od rana stała w oknie i patrzyłam co ona wyprawia. Wiem juz dlaczego orzeszki szybki znikają, jeden jest zjadany, drugi zakopany (chyba będę miała leszczynowy zagajnik pod płotem), a następne gdzieś przenoszone w dwa różne miejsca.
Urocze takie wizyty!
mir.ka pisze:Czy Wasze koty przestawiły już brzuszki na czas zimowy? bo moje jeszcze nie i w efekcie dostają jeść 5 razy, bo pierwsza kolacja jest ok 18.00, a druga o 20.00, bo jak można iść spać z pustym brzuszkiem
Nul pisze:mir.ka pisze:Czy Wasze koty przestawiły już brzuszki na czas zimowy? bo moje jeszcze nie i w efekcie dostają jeść 5 razy, bo pierwsza kolacja jest ok 18.00, a druga o 20.00, bo jak można iść spać z pustym brzuszkiem
Nie można. Z tym że u nas raczej są dwa śniadania. Przed kolacją jest podwieczorek. Feliks znów chce dużo jeść, a pannice to tak różnie, ale raczej chętne do konsumpcji. Bezia bardziej, a Bajka mniej.
patk_aaaa_777 pisze:Co za absolutne słodziaki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: katikot, Marmotka i 138 gości