Oooooo, Gosieńka z karteczką sie pojawiła, tak mi ich brakowało.
Dziękuję bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Piękności rude, a do tego jeszcze goście w rudym kolorzePocieszne są wiewiórki i takie zwinne.
Dobrze że przygoda Rudzi - uciekinierki skończyła się szczęśliwie. No ale wiadomo, drzwi otwarte, grzech nie skorzystać
Goście to już maja inny kolor futerka, zmieniają na zimowy, moze uda mi się zrobic im fotke przy okazji, ale tak jak piszesz one sa zwinne i to jest dość trudne.
Drzwi to nie były otwarte, tylko lekko uchylone, bo jednak pilnujemy, żeby koty się nie wymknęły, ale kot jak to kot, jak chce to sobie poradzi.
Katia K. pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Piękności rude, a do tego jeszcze goście w rudym kolorzePocieszne są wiewiórki i takie zwinne.
Dobrze że przygoda Rudzi - uciekinierki skończyła się szczęśliwie. No ale wiadomo, drzwi otwarte, grzech nie skorzystać
Goście to już maja inny kolor futerka, zmieniają na zimowy, moze uda mi się zrobic im fotke przy okazji, ale tak jak piszesz one sa zwinne i to jest dość trudne.
Drzwi to nie były otwarte, tylko lekko uchylone, bo jednak pilnujemy, żeby koty się nie wymknęły, ale kot jak to kot, jak chce to sobie poradzi.
Na moim filmiku sprzed 3 lat widać fajnie zmianę koloru futerka:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 156 gości