Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Nie, zamówiłam jedno. Zobaczę co to przyjdzie z tej owczej wełny, bo może nada się do niczego. Wzięłam to większe 55 to jak nie będzie chciała to ja będę miała poddupniczeki się nie podzielę jak się jej odwidzi
MaryLux pisze:Na razie nic nie kupię, kieszonkowy wąż się odhibernował.
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Na razie nic nie kupię, kieszonkowy wąż się odhibernował.
Ja kupiłam super maty pod kuwetę na Temu i nareszcie nie mam poroznoszonego żwirku.
Super jest ten sklep tyle fajnych rzeczy można tam zamówić i ceny nie są takie olbrzymie.
madrugada pisze:Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Na razie nic nie kupię, kieszonkowy wąż się odhibernował.
Ja kupiłam super maty pod kuwetę na Temu i nareszcie nie mam poroznoszonego żwirku.
Super jest ten sklep tyle fajnych rzeczy można tam zamówić i ceny nie są takie olbrzymie.
A podasz link do takiej maty?
Gosiagosia pisze:madrugada pisze:Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Na razie nic nie kupię, kieszonkowy wąż się odhibernował.
A podasz link do takiej maty?
https://share.temu.com/yCnaTc0ImgA
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Na razie nic nie kupię, kieszonkowy wąż się odhibernował.
MaryLux pisze:Na razie nic nie kupię, kieszonkowy wąż się odhibernował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 53 gości