Moderator: Estraven
Anna2016 pisze:Zdrowia Jolu I Koteczki, zdrowego dnia, Jolu może inne dane dziś zamówisz z Dietetycznej?![]()
![]()

MB&Ofelia pisze:Zdrowiej, Jolu. Wykrztuśnie jest też dobry chrzan. I syrop mucosolwan, ale on jest mooocno wykrztuśny.
Jakieś bakcyle muszą krążyć w powietrzu, mój tata też się przeziębił. Mieliśmy jechać w piątek do Słupska no i trzeba było odwołać. Do piątku nie zdąży się całkiem wykurować.
Chikita pisze:Okres grypowy teraz, jak zawsze przy jesieni. A jeszcze przy tej pogodziejednego dnia kot zbija bąki na balkonie, a następnego zakopuje się pod koc

pibon pisze:Jak tam Calineczko? Duzo pewno skandalicznie chracha i do niczego sie nie nadaje? Czy sluzy Wam jak trzeba?
Słaba jest, więc dużo nie wymagamy. MaryLux pisze::201461![]()

jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak tam Calineczko? Duzo pewno skandalicznie chracha i do niczego sie nie nadaje? Czy sluzy Wam jak trzeba?
Stara się, Ciociu pbonSłaba jest, więc dużo nie wymagamy.
![]()
Calineczka wyrozumiała
MaryLux pisze:Nie lubię listopada, trudno go przetrwać.
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Nie lubię listopada, trudno go przetrwać.
Ja też nie lubię![]()
Urodziłam się w listopadzie więc powinnam lubić ten miesiąc.
jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak tam Calineczko? Duzo pewno skandalicznie chracha i do niczego sie nie nadaje? Czy sluzy Wam jak trzeba?
![]()
Calineczka wyrozumiała

![]()
Calineczka wyrozumiała

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości