Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szymkowa pisze:Dziękuję Anonimowemu Darczyńcy. Zamówiłam 48 puszek - dostawa w poniedziałek (?)
rozliczenie:
ropucha- 50
Jolabuk5 - 50
Anonim - 80
Szymkowa - 65,98
razem za zamówienie - 245,68
I przelew do Izy na sterylkę też zrobiłam.
iza71koty pisze:
Trzeba jakoś zebrać kase dla Bazia.Na razie Wetka zrobi na kredyt ale muszę szybko oddać.Jesli będzie miał usuwane ząbki plus leki to będzie koszt ok 400 zl.Ale w tej chwili wiem tylko tyle że ma kłopoty z gryzieniem i resztki zębów w buzi.To najstarszy kocurek w stadzie. Ma ok 15 lat.
iza71koty pisze:
Trzeba jakoś zebrać kase dla Bazia.Na razie Wetka zrobi na kredyt ale muszę szybko oddać.Jesli będzie miał usuwane ząbki plus leki to będzie koszt ok 400 zl.Ale w tej chwili wiem tylko tyle że ma kłopoty z gryzieniem i resztki zębów w buzi.To najsatrszy kocurek w stadzie.Ma ok 15 lat.Teraz śpi.Zdjęcie potem.
Szukałam kota 3 dni.Przejrzałam wszystkie budki plus komórkę i piwnicę.Nigdzie nie było śladu.Dzisiaj sie dopiero pojawił.Dałam jeść pod pachę i do domu.
aga66 pisze:Jaki biedny, widać że cierpi.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:
Trzeba jakoś zebrać kase dla Bazia.Na razie Wetka zrobi na kredyt ale muszę szybko oddać.Jesli będzie miał usuwane ząbki plus leki to będzie koszt ok 400 zl.Ale w tej chwili wiem tylko tyle że ma kłopoty z gryzieniem i resztki zębów w buzi.To najstarszy kocurek w stadzie. Ma ok 15 lat.
Zaraz zrobię przelew na 200 zł, czyli połowę.
iza71koty pisze:Majka i Baziu pojechały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek, Tundra i 1344 gości