Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catlover999 pisze:katarzyna1207 pisze:Catlover999 pisze:
Byłam u 5-6 różnych weterynarzy i nikt mi nie był w stanie pomóc.
Nie wiem skąd jesteś, ale jeżeli chodzi o IBD lub triaditis - polecam wyłącznie prof. Romana Lechowskiego, przyjmuje na SGGW w Warszawie. Tylko dzięki niemu mój Pokerek (*) przeżył ponad 11 lat, w Lublinie wszyscy weci, u których szukałam pomocy, dawali mu maksymalnie kilka tygodni życia. Profesowi wystarczyły same wyniki (byłam bez kota, bo nie przeżył by wtedy podróży), żeby postawic prawidłową diagnozę i ustawić leczenie.
Jestem we Wrocławiu. Czym leczyłaś Pokerka?
errato pisze:Może spróbuj się skontaktować z tym prof. Lechowskim...
katarzyna1207 pisze:Catlover999 pisze:katarzyna1207 pisze:Catlover999 pisze:
Byłam u 5-6 różnych weterynarzy i nikt mi nie był w stanie pomóc.
Nie wiem skąd jesteś, ale jeżeli chodzi o IBD lub triaditis - polecam wyłącznie prof. Romana Lechowskiego, przyjmuje na SGGW w Warszawie. Tylko dzięki niemu mój Pokerek (*) przeżył ponad 11 lat, w Lublinie wszyscy weci, u których szukałam pomocy, dawali mu maksymalnie kilka tygodni życia. Profesowi wystarczyły same wyniki (byłam bez kota, bo nie przeżył by wtedy podróży), żeby postawic prawidłową diagnozę i ustawić leczenie.
Jestem we Wrocławiu. Czym leczyłaś Pokerka?
Pokerek na stałe brał encortolon (ma inną substancję czynną niż prednizone) i Venter - niestety, tego leku już nie produkują na polski rynek. Był chyba też metoclopramid, ale krótko i na początku, czyli wiele lat temu i dokładnie już nie pamiętam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 210 gości