Felusiu Wspaniały, dziękuję jak nie wiem co

Wprawdzie do setki już niewiele zostało ale i tak koffany jesteś
madrugada pisze:Od nas też najlepsze życzenia urodzinowe

Dziękujemy, Ciociu i Nolinko

. Tylko ... nie daj się zamknąć bo co Nolisia pocznie ?

Dziękujemy, zdrowie to jest dopóki nie pójdziemy do lekarza, szczęście ... to uczucie subiektywne a w związku z tym jest zawsze z nami

a pieniążki zawsze mile widziane. Szczególnie wtedy, gdy , hmmm, koty robią wszystko by było ich jak najmniej a zdrowe koty to chyba utopia)

mir.ka pisze:

Dziękujemy, ja i koty moje

(bo, jak wiadomo, te "inne" życzenia to głównie dotyczą kotów
A teraz nowe wieści. Jest szansa na to, że pan M4 doszlusuje do nas na stałe. Niestety, sprawdziliśmy wagę na dwóch wagach i waga pokazuje 9,150 kg kota

MaCiuś, podobnie jak ja tyje z powietrza

. Na razie, Pan M zobaczył MaCiusia po raz pierwszy na własne oczy.
Była dzisiaj wampiriada, ogląd CAŁEGO MaCiusia, zachwyt nad "grzecznym" MaCiusiem i kroplówka. Omówienie wyników (i kolejna kroplówka) za tydzień. Tym sposobem czwartki zamieniają nam się na poniedziałki. Będziemy zaczynać tydzień od dbania o zdrowie

Badania krwi i nasza dzisiejsza wizyta to ... da się chyba udźwignąć cenowo. Jeszcze nie wiem co będzie badane z krwi. Będzie lipaza specyficzna, fruktozamina i trójglicerydy. Mam nadzieję, że cała biochemia i morfologia też.
Nowy wet, tak prawdę pisząc to mnie przeraził

. PZT (przewlekłe zapalenie trzustki) jest, hmmm. postępujące. Tzn. trzustka kiedyś w końcu "wysiądzie" i ... to będzie koniec a MaCiuś to jeszcze młody kot.
Ma niecałe 9 lat.
Na razie nie panikujemy, patrzymy optymistycznie w przyszłość, i ... tym optymistycznych akcentem kończymy ten wpis
MaCiuś, (Z)Morka), Mumiś i duża